Slovenský klub smúti: Tragicky zahynul futbalista Martin († 47)

Smutná správa zasiahla rodinu, ale aj futbalový klub MFK Stará Turá. Za tragických okolnosti zomrel ich bývalý futbalista Martin. Mal ...
  • Zdroj: iStock

Smutná správa zasiahla rodinu, ale aj futbalový klub MFK Stará Turá. Za tragických okolnosti zomrel ich bývalý futbalista Martin. Mal len 47 rokov.

Smutnú správu potvrdil aj klub. „V šoku a s hlbokým zármutkom sme v uplynulých týždňoch prijali správu, ktorej sme spočiatku nechceli veriť. Dozvedeli sme sa totiž o tragickom úmrtí nášho bývalého hráča a hlavne priateľa Martina.“

Futbalový klub píše o Martinovi, že bol vždy vzorom obetavosti a oddanosti, či už na ihrisku alebo doma v rodine. „Či už bol na ihrisku alebo mimo neho vždy stál za svojimi spoluhráčmi, srdcom a bol s nami vo všetkých pomyselných „bitkách“. Jeho dobrosrdečnosť, zlaté srdce, ochota a priateľský prístup ku každému zanechali nezmazateľnú stopu v našich srdciach. Bol človekom, pre ktorého žiadna prekážka nebola problémom, bol človek na ktorého sa dalo vždy spoľahnúť, vždy pripravený podať pomocnú ruku a dokázal sa rozdať pre všetkých,“ uviedol futbalový klub.

Bývala slovenská tenistka Daniela Hantuchová.
Smutná správa zasiahla Danielu Hantuchovú: Zomrel jej veľmi blízky človek! Zobraziť článok

Tragická správa zasiahla jeho rodinu a aj priateľov. „Jeho nezničiteľný duch a odhodlanie boli pre nás inšpiráciou. Bez ohľadu na výzvy, ktorým čelil, nikdy neustúpil, vždy šiel vpred s úsmevom a optimizmom sebe vlastným, ktorý bol nákazlivý pre všetkých okolo neho,“ píše ďalej klub na sociálnej sieti.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk