Je vôbec toto možné nedať? Posila Chelsea je na smiech!

Všetci sa už radovali, no predčasne! Mladý talent anglickej Chelsea na seba upútal pozornosť. Problémom je, že nie úplne štýlom, akým ...
  • Zdroj: X/@xGPhilosophy

Všetci sa už radovali, no predčasne! Mladý talent anglickej Chelsea na seba upútal pozornosť. Problémom je, že nie úplne štýlom, akým by chcel. 

FOTOGALÉRIA: Marc Guiu

Gigant z Britských ostrovov má po ročnej pauze opäť príležitosť zabojovať v konkurencii špičkových tímov zo starého kontinentu. V úvodnom stretnutí play-off Európskej konferenčnej ligy zdolali zverenci Enza Marescu švajčiarsky Servette 2:0, čím sa priblížili účasti v skupinovej fáze. 

Pamätným momentom zápasu sa ale stala situácia z 51. minúty duelu. Marc Guiu fantasticky vystihol rozohrávku brankára a pred ním bol už iba dokorán otvorený priestor medzi troma žrďami. Stále iba 18-ročný talent však stopercentnú gólovú príležitosť domrvil na plnej čiare. Mladý Španiel netrafil loptu vôbec ideálne a poslal ju presne do miest, kde už trielil vracajúci sa Jeremy Frick. Presným zásahom sa neskončili ani jeho ďalšie dva pokusy. 

„Po zápase som mu hovoril, že neexistujú jednoduché góly. Pracuje dobre bez lopty, behá, napadá. Nezáleží na tom, že neskóroval. Navyše je to normálne. Veď je to chlapec, ktorý sa narodil v roku 2006. Je najmladší člen nášho tímu,“ povzbudil prospekt v službách londýnskeho klubu hlavný tréner Maresca.

Slovenský futbalový reprezentant Milan Škriniar.
Škriniar sa dostal do nemilosti trénera PSG: Takto ho ponížil! Chystajú jeho predaj... Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk