Prvé FOTO Adama Ružičku od incidentu: Nadšený teda byť nevyzerá...

Ako by tam bol za trest! Slovenský hokejový útočník Adam Ružičku už naplno zarezáva vo farbách ruského Spartaku Moskva. 
  • Zdroj: KHL

Ako by tam bol za trest! Slovenský hokejový útočník Adam Ružičku už naplno zarezáva vo farbách ruského Spartaku Moskva. 

FOTOGALÉRIA: Adam Ružička

Nádejný center si pokazil meno videom s bielym práškom, kreditkou a ampulkou, ktoré zverejnil na sociálnej sieti. A hoci ho rýchlo zmazal, neuniklo pozornosti jeho vtedajšieho zamestnávateľa. Arizona Coyotes s ním rýchlo rozviazala zmluvu a sen o ďalšom pôsobení v NHL sa mu rozplynul, pričom pred ním na MS 2024 zavrela dvere aj reprezentácia.

Bratislavský rodák však nezúfal a rozhodil siete. Po svojom škandále sa napokon na rok upísal Spartaku Moskva, kde pôsobí aj jeho švagor Michal Čajkovský. Na novej adrese si podľa viacerých ruských zdrojov zarobí za sezónu približne 470-tisíc euro. "Som rád, že všetko dopadlo takto. Stal som sa súčasťou významného klubu, akým je Spartak Moskva. Obzvlášť sa teším, že budem hrať po boku manžela mojej sestry Michala Čajkovského, a okrem neho je v tíme veľa skvelých hráčov,“ povedal pre klubový web.

V stredu na poludnie zverejnil oficiálny profil KHL na sociálnych sieťach sériu fotografií, ktoré zachytávajú 25-ročného útočníka vo farbách nového zamestnávateľa. Adam Ružička však úplne nadšený byť nevyzerá. V kabíne sedí s preloženými rukami a kamennou tvárou hľadí do zeme. 

Príspevok neušiel ani pozornosti niekdajšej profesionálnej tenistky a tiež bývalej členky NRSR Romany Tabak. "Držíme palce, každý si zaslúži druhú šancu," komentovala na Facebooku. 

Martin Fehérváry nebude oporou zadných radov na najbližších MS.
Fehérváryho účasť v olympijskej kvalifikácii ohrozená: Príde Slovensko o tretiu oporu z NHL? Zobraziť článok

Slovenský hokejista Juraj Slafkovský.
Kanadský portál zostavil tím pre Svetový pohár: Slovenskej hviezde sa ledva ušlo miesto Zobraziť článok

Slovenský futbalový reprezentant Milan Škriniar.
Škriniar sa dostal do nemilosti trénera PSG: Takto ho ponížil! Chystajú jeho predaj... Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk