Fehérváryho účasť v olympijskej kvalifikácii ohrozená: Príde Slovensko o tretiu oporu z NHL?

V nominácii slovenskej hokejovej reprezentácie na finálový turnaj olympijskej kvalifikácie sa nenachádzajú dve naše opory z NHL Erik ...

V nominácii slovenskej hokejovej reprezentácie na finálový turnaj olympijskej kvalifikácie sa nenachádzajú dve naše opory z NHL Erik Černák (27) a Juraj Slafkovský (20), pričom je možné, že prídeme aj o tretiu.

Fotogaléria
Účasť Martina Fehérváryho (24) na bratislavskom ľade je totiž ohrozená.
 
„Parádny úlovok z NHL. Fehérváry, ako už iste viete, je vášnivý rybár a má za sebou mnoho skvelých úlovkov. My sme radi, že takáto veľká ryba nebude chýbať v slovenskom tíme pre finálový turnaj olympijskej kvalifikácie,“ oznámil zväz minulý týždeň ešte pred oficiálnym vydaním nominácie, v ktorej obranca Washingtonu Capitals nechýbal.

Lenže vôbec nie je isté, že defenzívny špecialista si na turnaji, ktorý sa bude od 29. augusta do 1. septembra konať na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave, aj zahrá, hoci podľa vlastných slov by veľmi chcel. „Stále ma trápia nejaké zdravotné problémy, ale uvidíme, ako sa veci budú vyvíjať. Zatiaľ to vyzerá dobre... Nie je to nič vážne. Trénujem, ale je pred sezónou a rozprávali sme sa s Capitals a ak nebudem 100-percentný, nebudem môcť ísť. Takže uvidíme,“ povedal pre nhl.com počas Media Tour NHL v Prahe. 

Fehérváry už na konci minulej klubovej sezóny mal zdravotné problémy v dolnej časti tela. No ročník v NHL dohral a bol aj súčasťou slovenského kádra na MS v Česku. V nedeľu by sa mal hlásiť na reprezentačnom zraze, pričom naši lekári spolu so zámorskými rozhodnú, či bude schopný pomôcť v súbojoch s Rakúskom, Maďarskom a Kazachstanom. 

Slafkovský nastúpil opäť v prvom útoku Montrealu.
Slafkovský sa nebojí, že ho Laine vytlačí: Aha, aký odkaz posiela kontroverznému Fínovi! Zobraziť článok

Slovenský hokejový reprezentant Juraj Slafkovský.
Špekuláciám je koniec! Odhalený skutočný dôvod Slafkovského absencie v olympijskej kvalifikácii Zobraziť článok

Hviezdni hokejoví bratia Quinn, Jack a Luke Hughesoví sa dočkali obrovskej pocty.
Obrovská pocta pre hviezdnych bratov Hughesovcov: TOTO sa ešte nikdy nestalo! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk