Obrovská pocta pre hviezdnych bratov Hughesovcov: TOTO sa ešte nikdy nestalo!

Americkí hokejisti Quinn, Jack a Luke Hughesoví sa stanú prvými bratmi v histórii zámorskej NHL, ktorí budú spoločne figurovať na obálke ...
  • Zdroj: Instagram/@ _quinnhughes

Americkí hokejisti Quinn, Jack a Luke Hughesoví sa stanú prvými bratmi v histórii zámorskej NHL, ktorí budú spoločne figurovať na obálke populárnej hernej série spoločnosti EA Sports.

FOTOGALÉRIA: Obrovská pocta pre hviezdnych bratov Hughesovcov

Nový diel s názvom NHL 25 vyjde na trh 4. októbra, keď odštartuje sezóna 2024/2025. „Všetci sme boli veľmi hrdí, keď sme zbadali novú obálku. Pripomenulo nám to, že hoci si na ľade konkurujeme a vždy sa jeden od druhého učíme, mimo klziska sme bratia, ktorí jednoducho radi hrajú hokej," uviedol Jack, ktorý hrá na pozícii útočníka v New Jersey Devils.

Podľa Quinna, najstaršieho z bratov, to trojicu vracia do detských čias. „Sme neuveriteľne poctení, že sme na obálke NHL 25. Byť tam po boku bratov je niečo, o čom snívate ako dieťa, ale nikdy ste si nevedeli predstaviť, že sa to udeje v reálnom živote," skonštatoval kapitán Vancouveru Canucks a najlepší obranca uplynulej sezóny.

Nadšenie neskrýval ani Luke, Jackov spoluhráč z Devils. „Byť na obálke s mojimi bratmi je neuveriteľne vzrušujúce. Naše spoločné detstvo tvorí jedinečný hokejový príbeh a teraz máme aj jedinečný obal. Už sa nevieme dočkať, keď si fanúšikovia budú môcť NHL 25 zahrať," citovala najmladšieho brata agentúra Reuters.

Slovenský hokejový reprezentant Juraj Slafkovský.
Špekuláciám je koniec! Odhalený skutočný dôvod Slafkovského absencie v olympijskej kvalifikácii Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk