Krásna česká bojovníčka opäť dráždi: Mužské publikum ohúrila pikantným videom!

Fanúšikov poriadne šokovala! Česká bojovníčka Veronika Zajícová (20) vie zaujať aj iným spôsobom než výkonmi v klietke. Popri tvrdej ...
  • Zdroj: Instagram/@zajicovafighter

Fanúšikov poriadne šokovala! Česká bojovníčka Veronika Zajícová (20) vie zaujať aj iným spôsobom než výkonmi v klietke. Popri tvrdej príprave sa často rada chváli svojou vyšportovanou postavou a dôkazom toho je taktiež jej posledný príspevok. Búrlivé reakcie na seba nenechali dlho čakať!

FOTOGALÉRIA: Veronika Zajícová

Nie je prekvapením, že Zajícová, ktorá bola v minulosti taktiež súčasťou súťaže českej Miss, patrí medzi najkrajšie zápasníčky našej bojovej scény. Svojimi štipľavými fotografiami či videami pravidelne dráždi sledovateľov na sociálnej sieti Instagram, kde má aktuálne vyše 112-tisíc sledovateľov.

Práve na spomenutej platforme najnovšie zaujala oči azda každého chlapa. Zverejnila krátke video z regenerácie vo vyzývavých bikinách a navyše na pár sekúnd odhodila úplne všetko.

Stále iba 20-ročná bojovníčka zatiaľ medzi profesionálmi stihla nastúpiť do piatich duelov. V slovenskej organizácii RFA dvakrát vyhrala a trikrát odchádzala ako porazená. Svoju bilanciu ale môže vyrovnať 19. októbra proti Maďarke Beáte Juhász.

Attila Végh s manželkou Natáliou počas dovolenky v španielskej Marbelle
Attila Végh zažil bizarný záver dovolenky: Pobalený, na odchode a v tom to prišlo! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk