Všetko má byť dohodnuté! Hancko údajne mieri k európskemu gigantovi

Obrovský kariérny posun má byť už iba otázkou najbližších hodín! Slovenský reprezentačný obranca Dávid Hancko sa podľa zahraničných médií ...
  • Zdroj: TASR

Obrovský kariérny posun má byť už iba otázkou najbližších hodín! Slovenský reprezentačný obranca Dávid Hancko sa podľa zahraničných médií už čoskoro stane posilou európskeho giganta. 

FOTOGALÉRIA: Dávid Hancko

O prestupe 26-ročného stopéra z holandského Feynoordu Rotterdam sa hovorí už dlhšie obdobie. Špekulácie zvážneli počas predchádzajúcich dní, keďže vehementný záujem prejavilo Atlético Madrid. „Zatiaľ som pokojný a sústredím sa na Feynoord. Snažím sa ďalej tvrdo pracovať,“ vyhol sa nedávno Dávid Hancko priamej odpovedi pre Mundo Deportivo. 

Kluby sa dlho nevedeli dohodnúť na prestupovej čiastke, napokon však zhoda prišla pri sume na úrovni 30-miliónov euro. Renomovaný novinár Nicoló Schiara na sociálnej sieti X informoval, že reprezentant Slovenska sa už s mužstvom z Wanda Metropolitano dohodol na osobných podmienkach. Čoskoro by mal podpísať zmluvu platnú do roku 2029. 

Pre západoeurópske kluby sa prestupový trh zatvára 2. septembra, takže Španieli zaháľať nemôžu. „Los Colchoneros“ už za posily utratili toto leto bezmála 190-miliónov euro. Napríklad z anglického Manchestru City prišiel útočník Julián Álvarez, z londýnskej Chelsea zasa stredopoliar Conor Gallagher. Konkurenčný Real Sociedad prišiel o Alexandra Sørlotha a takisto Robina Le Normanda. 

Exekútor štandardnej situácie sa otočil k plotu a bez akýchkoľvek zábran vykonal malú potrebu.
Najbizarnejšia červená karta v histórii futbalu: Pred rohom TO vytiahol a potom to prišlo! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk