Haraslína vytočili švédski fanúšikovia: Bol som nas*atý!

Pikantná reakcia! Legendárne znelka futbalovej Ligy majstrov je niečím, čo chce pri nástupe počuť každý profesionál. Slovenský reprezentant ...
  • Zdroj: TASR/AP

Pikantná reakcia! Legendárne znelka futbalovej Ligy majstrov je niečím, čo chce pri nástupe počuť každý profesionál. Slovenský reprezentant Lukáš Haraslín nebol výnimkou.

Futbalisti Sparty Praha zvíťazili v prvom zápase play off Ligy majstrov na pôde švédskeho Malmö FF 2:0. V základnej zostave úradujúceho českého šampióna nastúpil aj Lukáš Haraslín, slovenský krídelník patril k najaktívnejším hráčom na ihrisku, hral do 83. minúty. 

Ešte pred úvodným výkopom tradične zaznela ikonická znelka najprestížnejšej klubovej súťaže vo futbale. Domáci fanúšikovia ju ale dokázali prekričať. „Bol som trochu nas*atý, chceli sme si hymnu užiť. Teraz o to viac pevne verím, že naši fanúšikovia si ju vypočujú s nami a potom zakričia tak, ako sa patrí. Je to super výsledok do odvety,“ spokojne konštatoval Lukáš Haraslín. 

Sparta sa ujala vedenia po polhodine hry, pokus Veljka Birmančeviča z pravej strany pokutového územia si nešťastne zrazil do vlastnej brány domáci obranca Jens Stryger Larsen. Pohybom ho pomýlil aj pred ním stojaci Haraslín. Slovenský reprezentant hýril aktivitou, v 40. minúte si potiahol loptu do stredu a zo svojej typickej pozície zakončil pravačkou tesne vedľa vzdialenejšej žrde. V 53. minúte sa ocitol v ešte väčšej šanci, po prihrávke Matěja Ryneša sa výborne uvoľnil v šestnástke, ale minul bránu. 

Švédsky tím predviedol tiež niekoľko nebezpečných akcií, ale čistejšie šance mali hostia, v 67. minúte mohol zvýšiť náskok Martin Vitík, zblízka však poslal centrovanú loptu nad bránu. "Rudým" to vyšlo o 20 minút neskôr, keď Ryneš vydarenou krížnou strelu z 20 metrov spečatil na 2:0.

Martin Dúbravka bol ústrednou postavou Newcastlu United pri postupe do štvrťfinále FA Cupu cez Blackburn Rovers.
Platy hráčov anglickej ligy: Dúbravka berie tučné omrvinky Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk