Špekuláciám je koniec! Odhalený skutočný dôvod Slafkovského absencie v olympijskej kvalifikácii

Slovenská hokejová reprezentácia sa v blížiacej olympijskej kvalifikácii v Bratislave predstaví bez jednej zo svojich najväčších hviezd. ...
  • Zdroj: br

Slovenská hokejová reprezentácia sa v blížiacej olympijskej kvalifikácii v Bratislave predstaví bez jednej zo svojich najväčších hviezd. Hrať nebude útočník Montrealu Canadiens Juraj Slafkovský. Pravý dôvod prezradil zámorský novinár Nicolas Cloutier z kanadskej športovej televízie TVA Sports.

Nepustil ho chrbát

Špekulácie na tému Slafkovského absencie v drese Slovenska v blížiacej sa olympijskej kvalifikácii ukončil zámorský novinár Nicolas Cloutier z kanadskej športovej televízie TVA Sports. "Dopočul som sa, že Juraj Slafkovský nebude reprezentovať Slovensko v olympijskej kvalifikácii z preventívnych dôvodov. Nič veľmi vážne, ale Juraj má nejaké problémy s chrbtom. Rozhodnutie bolo prijaté v spolupráci s Canadiens," uviedol v príspevku na sociálnej sieti X.

 

 

Juraj sa viackrát počas MS tváril nešťastne.
Golonka a Valábik o nominácii národného tímu: Je Slafkovský znechutený z reprezentácie?! Zobraziť článok

Vedenie Canadiens si chráni svoj klenot ako oko v hlave. Obzvlášť po podpise gigantického kontraktu v hodnote viac ako 60 miliónov dolárov. Slafkovský bol vo svojej druhej sezóne v NHL platným členom prvého útoku. Strelil dvadsať gólov a nazbieral 50 bodov v 82 zápasoch základnej časti. Reprezentoval na majstrovstvách sveta v Česku. Hoci sa mu vo ôsmich dueloch nepodarilo skórovať ani raz, patril k najlepším slovenským hráčom na turnaji a zaznamenal osem asistencií.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk