Hviezdy dorazili do Košíc: Španielsky klub čaká na východe Slovenska dôležitý zápas

Jeden z najlepších, ak nie najlepší klub, ktorý za posledné roky na Slovensku hral. Španielsky Real Betis Sevilla včera pricestoval do ...
  • Zdroj: Instagram/@realbetisbalompie

Jeden z najlepších, ak nie najlepší klub, ktorý za posledné roky na Slovensku hral. Španielsky Real Betis Sevilla včera pricestoval do metropoly východu, kde však dnes o 20.00 h nevyzve v play-off Konferenčnej ligy tamojší FC, ale ukrajinský Kryvbas Kryvoj Rog. V Košickej futbalovej aréne sa tak predstavia viaceré hviezdy svetového futbalu.

FOTOGALÉRIA: Hviezdy dorazili do Košíc

Čo meno, to pojem. Kapitánom Betisu je Nabil Fekir (31), ktorý sa stal s Francúzskom v roku 2018 majstrom sveta. O rok na to prestúpil do sevillského klubu s bonusmi za takmer 30 miliónov eur. Za podobnú sumu s bonusmi získal kráľovský klub aj Wiliama Carvalha (32), ktorý sa stal v roku 2016 majstrom Európy s Portugalskom.

Najzvučnejším menom v tíme čilského kouča Manuela Pellegriniho (70) je Španiel Isco (32), ktorý dokázal vyhrať s Realom Madrid päťkrát Ligu majstrov. Ten však pre zlomenú ihlicu prišiel nielen o cestu do Košíc, ale aj o účasť na EURO 2024. Dva triumfy v Lige majstrov a päť titulov majstra Španielska s Barcelonou má aj obranca Marc Bartra (33).

Najhodnotnejším hráčom je Američan Johny Cardoso (22). Jeho cena sa hýbe na úrovni 25 miliónov eur. Veľký prísľub majú aj v len 18-ročnom pravom krídelníkovi Assaneovi Diaovi a pred zápasom v Košiciach dotiahli na hosťovanie s možnou opciou z SSC Neapol brazílskeho stopéra Natana (23). Ten s tímom na Slovensko ešte neodletel. V kádri sú však aj také mená ako Héctor Bellerín, Cédric Bakambu, Ricardo Rodriguez, Adrián, Pablo Fornals atď.

Dávid Hancko sa podľa zahraničných médií už čoskoro stane posilou európskeho giganta. 
Všetko má byť dohodnuté! Hancko údajne mieri k európskemu gigantovi Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk