Bývalý reprezentant sa zastáva hráčov z KHL: Drsný útok na novinárov!

Bývalý reprezentačný útočník Michal Hlinka sa zastal slovenských hokejistov pôsobiacich v ruskej KHL. Poslal aj tvrdý odkaz adresovaný ...

Bývalý reprezentačný útočník Michal Hlinka sa zastal slovenských hokejistov pôsobiacich v ruskej KHL. Poslal aj tvrdý odkaz adresovaný novinárom!

Fotogaléria

Bývalý slovenský hokejový reprezentačný útočník Michal Hlinka sa v príspevku na sociálnej sieti instagram zastal Slovákov pôsobiacich v KHL. Ich povolanie do národného tímu na olympijskú kvalifikáciu v Bratislave je horúcou témou posledných dní. "A vy, niektorí novinári a ostatní myslitelia, by ste do Ruska šli hneď, keby vám ponúkli o pár korún viac, ako zarábate tu doma, v tej našej super "bohatej" krajine. Nechajte tých chalanov v KHL žiť v kľude a hrať hokej za reprezentáciu. Dva roky im nakladáte kade-tade a v živote ste hokej nehrali a neviete absolútne, čo to všetko obnáša, vy odborníci," rozhorčil sa Hlinka na sociálnej sieti.

Juraj sa viackrát počas MS tváril nešťastne.
Golonka a Valábik o nominácii národného tímu: Je Slafkovský znechutený z reprezentácie?! Zobraziť článok

31-ročný Michal Hlinka sám v minulosti pôsobil v KHL, obliekal dres HC Slovan Bratislava. Je synom tragicky zosnulého Miroslava Hlinku. Držiteľ kompletnej medailovej zbierky spáchal samovraždu. V olympijskej kvalifikácii sa spomedzi hráčov KHL predstaví trojica Slovákov - obrancovia Mário Grman, Martin Gernát a útočník Adam Liška.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk