Druhýkrát zo scény za mreže: Na Samanthu spomínajú aj na Tehelnom poli

Pamätáte si na polonahú fanúšičku, ktorá pred piatimi rokmi v zápase play-off Európskej ligy Slovan Bratislava - PAOK Solún (1:0) vybehla ...
  • Zdroj: TASR - Jakub Kotian

Pamätáte si na polonahú fanúšičku, ktorá pred piatimi rokmi v zápase play-off Európskej ligy Slovan Bratislava - PAOK Solún (1:0) vybehla na trávnik, čím spôsobila asi najväčšie vzrušenie na ihrisku?

FOTOGALÉRIA: Samantha

Nemôže na ňu zabudnúť mnoho ľudí a jeden sa evidentne našiel aj na festivale Lovestream. Na vajnorskom letisku sa odohrala bizarná situácia, po ktorej extravagantná Samantha (24) opäť skončila v rukách polície.

Počas koncertu si americký raper Macklemore (41) vybral na pódium jednu z fanúšičiek, ktorá si s ním zaspievala priamo na pódiu. „Žena si tento zážitok zvečnila a pochválila sa ním na sociálnej sieti, čo neuniklo pozornosti všímavého občana. Ženu spoznal a zistil, že práve ju videl na pátracej stránke, pričom o tejto skutočnosti informoval bezodkladne políciu,“ informovala Polícia SR na sociálnej sieti.

„Policajti následne počkali, kým žena na pódiu dospieva a Bratislavčanku, na ktorú bol vydaný príslušným súdom príkaz na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody, ktorému sa mladá žena vyhýbala, zadržali. Ženu následne eskortovali do priestorov ústavu na výkon trestu odňatia slobody,“ ozrejmili muži zákona.

Ako sa nám podarilo zistiť, ide o Samanthu, ktorá sa preslávila na zápase Slovan - PAOK. Vtedy za to dostala pokutu 800 eur a navyše na niekoľko dní skončila v cele policajného zaistenia. „Samozrejme, nečakala som, že vyviaznem bez trestu, ale že skončím štyri dni v CPZ, mi nenapadlo,“ uviedla vtedy pre Šport24.sk.

Podľa vlastných slov dostávala vtedy na raňajky plesnivý chlieb a nepáčilo sa jej toho viac: „Samotná cela bolo niečo strašné. Nebolo tam okno, pozostávala z dvoch postelí, spoločného WC, umývadla a kovového stolíka. Na posteli bol gumený matrac a gumený vankúš, čo bol však skôr nejaký predĺžený trojuholník. Obed, to boli nejedlé veci. Nechápem, ako môžu toto dávať ľuďom, ale to sa nedalo jesť,“ sťažovala sa.

SEN O LIVERPOOLE

Po incidente na Slovane odišla do Anglicka, kde sa živila ako barmanka. Mala tiež sen, že vybehne aj na trávnik FC Liverpool, ktorý je jej srdcovka, no to sa jej nepodarilo. A uvidíme, za aký dlhý čas bude mať najbližšiu šancu...

Zápas play-off Európskej konferenčnej ligy medzi Noah Armavir a Ružomberok bol prerušený. 
Kontroverzia v Arménsku! Pohárový duel Ružomberka museli prerušiť Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk