Obrovská tragédia: Český jazdec († 32) zahynul počas pretekov, dojemné odkazy ľudí

Smutná správa spoza rieky Morava! Na medzinárodných automobilových pretekoch v Albrechticiach zahynul český jazdec Ondrej Chytil. Ten ...

Smutná správa spoza rieky Morava! Na medzinárodných automobilových pretekoch v Albrechticiach zahynul český jazdec Ondrej Chytil. Ten pritom ešte prvý deň podujatia oslavoval druhé miesto.

Fotogaléria

K tragickej nehode došlo v nedeľu. Pretekár z Brna Ondřej Chytil na uzavretej trati zrejme nezvládol vysokú rýchlosť a narazil do stromu. Zraneniam na mieste podľahol. Informuje český denník Blesk.

Počas svojej kariéry zaznamenal Ondrej hneď niekoľko úspechov. Na republikových šampionátoch dvojlitrových formúl skončil v minulej sezóne druhý, predvlani tretí. Na najslávnejších pretekoch v Českej republike, Ecce Homo, si pripísal päť štartov.

Smrť obľúbeného jazdca pretekársku komunitu zasiahla. „Odpočívaj v pokoji, kamarát,“ znie jeden z desiatok komentárov pod príspevkom. „Úprimnú sústrasť celej rodine, bolo mi cťou ťa spoznať, česť tvojej pamiatke,“ napísal ďalší z užívateľov.

Prvý deň pretekov sa tešil zo zisku striebra. „Bohužiaľ, bola to jeho posledná radosť,“ napísal jeho kamarát na sociálnej sieti. Viac vo FOTOGALÉRII!

Tréner slovenských hokejistov Craig Ramsay, prezident Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) Miroslav Šatan a generálny sekretár SZĽH Miroslav Lažo.
Šatan obhajuje nomináciu hráčov z KHL, ostré slová na adresu Grmana: Chceli sme ho vyraziť! Zobraziť článok

Ivana a Marián to vedia roztočiť.
Gáboríkovci to na festivale poriadne roztočili: Odchytili si známeho amerického speváka! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk