Morata priblížil okolnosti rozpadu svojho vzťahu: Môže za to jeho prestup do Talianska?

Futbalový útočník Alvaro Morata (31), ktorý je kapitánom španielskeho národného tímu vysvetlil, čo stálo za rozpadom jeho manželstva.

Futbalový útočník Alvaro Morata (31), ktorý je kapitánom španielskeho národného tímu vysvetlil, čo stálo za rozpadom jeho manželstva.

Fotogaléria

Futbalista, ktorý len nedávno prestúpil do talianskeho celku AC Miláno tvrdí že po tom, čo spolu s manželkou strávili dva roky v Španielsku, sa jeho polovička nechcela presťahovať do Talianska.

Morata, ktorý sa z do Talianska presunul z Atlética Madrid, oznámil rozpad svojho manželstva s Alicou Campellovou len nedávno prostredníctvom sociálnej siete Instagram. Teraz už bývalý pár má spolu 4 deti.

"Alice chcela zostať v Španielsku a nechcela sa znova sťahovať. Napriek rôznym pohľadom máme stále skvelý vzťah pre dobro našich detí," vyjadril sa Morata pre španielsku televíziu počas programu De Corazón.

Slovenský hokejový reprezentant Peter Cehlárik.
Cehlárik o tom, prečo jeho meno chýba v reprezentačnej nominácii: Mal som telefonát... Zobraziť článok

"Som z toho zničený, ale prisahám, že som ju nikdy nepodviedol. Je to najdôležitejšia žena môjho života," dodal Morata, s ktorým rozpad jeho vzťahu poriadne zamával.

Alvaro Morata a Alica Campellová tvorili pár od roku 2017, kedy španielsky útočník pôsobil práve v Taliansku v drese Juventusu.

Talentovaný záložník si svojim príspevkom na sociálnej sieti poriadne zavaril.
TOTO zverejnil mladý Barcelončan na sociálnej sieti: Škandalóznu fotku zmazal príliš neskoro! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk