Bellingham cez prestávku poučoval Mbappého: Prvé nezhody medzi mladými hviezdami?

Real Madrid nevstúpil do novej sezóny španielskej LaLigy podľa predstáv, keď hneď v úvodnom dueli proti Mallorce dokázal uhrať len remízu ...
  • Zdroj: anc

Real Madrid nevstúpil do novej sezóny španielskej LaLigy podľa predstáv, keď hneď v úvodnom dueli proti Mallorce dokázal uhrať len remízu 1:1.

FOTOGALÉRIA: Čo skrýva hviezdny Mbappé?

V drese "bieleho baletu" figuroval už aj hviezdny Francúz Kylian Mbappé (25), od ktorého majú ako od novej posily fanúšikovia obrovské očakávania.

Jeho výkon však počas prvého vystúpenia na španielskom trávniku nebol ideálny, čo si všimol aj ďalší mladý talent z Realu Madrid, stredopoliar Jude Bellingham (21).

„Dokonči tie útoky. Skús to, skús to. Vytvor si priestor a strieľaj,“ vysvetľoval Bellingham francúzskemu útočníkovi razantným tónom. Ich polčasový rozhovor si mohli vypočuť aj všetci fanúšikovia, keďže ho počas živého vysielania zachytili kamery.

Slovenský hokejový reprezentant Peter Cehlárik.
Cehlárik o tom, prečo jeho meno chýba v reprezentačnej nominácii: Mal som telefonát... Zobraziť článok

Ani jeho rady však "bielemu baletu" úspech nepriniesli, keďže hneď po pár minútach druhého polčasu dokázala Mallorca vyrovnať stav stretnutia na konečných 1:1.

Príliš veľa pozitív na výkone svojich zverencov nedokázal po skončení zápasu nájsť ani Carlo Ancelotti (65), tréner Realu Madrid. „Obrana nebola dobrá a nedokázali sme dostatočne zatlačiť po strate lopty. Musíme viac spolupracovať a nájsť rovnováhu,“ zhodnotil taliansky kormidelník.

Talentovaný záložník si svojim príspevkom na sociálnej sieti poriadne zavaril.
TOTO zverejnil mladý Barcelončan na sociálnej sieti: Škandalóznu fotku zmazal príliš neskoro! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk