Cehlárik o tom, prečo jeho meno chýba v reprezentačnej nominácii: Mal som telefonát...

Do nominácie slovenskej hokejovej reprezentácie na olympijskú kvalifikáciu sa nedostali viaceré hviezdne mená, ako napríklad Peter Cehlárik ...

Do nominácie slovenskej hokejovej reprezentácie na olympijskú kvalifikáciu sa nedostali viaceré hviezdne mená, ako napríklad Peter Cehlárik (29), Juraj Slafkovský (20) či Erik Černák (27).

Fotogaléria

Keďže novinár Tomáš Prokop na sociálnej sieti X uvádza, že Slafkovský a Černák nedostali priepustku od svojich zamestnávateľov v NHL, veľkou otázkou ostal len dôvod nenominovania Petra Cehlárika.

Ten nebol uvedený ani na tlačovej konferencii slovenskej reprezentácie, ktorej hlavnými postavami boli prezident SZĽH Miroslav Šatan a tréner národného tímu Craig Ramsay.

Celú situáciu tak musel napokon objasniť až samotný Peter Cehlárik: „Dôvod je, že som nedostal pozvánku. Mal som telefonát, že nateraz nebudem súčasťou tímu. Som zdravý a bol som pripravený reprezentovať. Držím chalanom palce, aby kvalifikáciu zvládli, a potom sme sa pobili o miestenky priamo na olympiádu,“ vyjadril sa talentovaný útočník, ktorý aktuálne pôsobí vo švédskom Leksande.

Craig Ramsay zároveň uviedol, že v súvislosti s Cehlárikom išlo o mimoriadne náročné rozhodnutie, no podľa jeho slov je skúsený forvard v budúcnosti naďalej pripravený reprezentovať.

Talentovaný záložník si svojim príspevkom na sociálnej sieti poriadne zavaril.
TOTO zverejnil mladý Barcelončan na sociálnej sieti: Škandalóznu fotku zmazal príliš neskoro! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk