Hossa ukázal svoju rodinku: Marián, baby ti rastú do krásy

Presne rok od rozlúčky s veľkolepou kariérou Mariána Hossu (45) prežili v jeho rodine ďalší silný okamih. Tentoraz sa však všetko krútilo ...

Presne rok od rozlúčky s veľkolepou kariérou Mariána Hossu (45) prežili v jeho rodine ďalší silný okamih. Tentoraz sa však všetko krútilo okolo jeho najmladšej dcéry Emmy, ktorá oslavovala druhé narodeniny. Pri pohľade na babinec nášho exhokejistu treba konštatovať, že všetky jeho dámy rastú do krásy.

Fotogaléria

Hossa sa po konci kariéry rozhodne nenudí. Okrem podnikania s mraziarenskými výrobkami si stíha aktívne vyplniť voľný čas partičkou golfu, či nejakou tou hokejovou exhibíciou, no hlavne sa venuje rodine.

S manželkou Jankou majú majú doma tri dcéry Miu (12), Zoju (10) a Emmu, ktorej vystrojili nádhernú oslavu k jej druhým narodeninám. „Šťastné narodeniny, Emma. Ľúbime ťa,“ uviedol hrdý Marián. Ani on už zrejme nemôže uveriť, ako rýchlo narástla, veď len „nedávno“ si ju zobrali z trenčianskej pôrodnice...

Ivana a Marián to vedia roztočiť.
Gáboríkovci to na festivale poriadne roztočili: Odchytili si známeho amerického speváka! Zobraziť článok

Tréner slovenských hokejistov Craig Ramsay, prezident Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) Miroslav Šatan a generálny sekretár SZĽH Miroslav Lažo.
Šatan obhajuje nomináciu hráčov z KHL, ostré slová na adresu Grmana: Chceli sme ho vyraziť! Zobraziť článok

Šéfa zväzu teší, že udržal kanadského experta.
Ramsay predĺžil zmluvu o ďalší rok: Tu je dôvod, prečo sa rozhodol pokračovať Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk