Gáboríkovci to na festivale poriadne roztočili: Odchytili si známeho amerického speváka!

Vedia si užívať vo veľkom. Bývalý hokejista Marián Gáborík (42) si spolu s manželkou Ivanou (38) dopriali počas tohto leta ďalšiu nálož ...

Vedia si užívať vo veľkom. Bývalý hokejista Marián Gáborík (42) si spolu s manželkou Ivanou (38) dopriali počas tohto leta ďalšiu nálož zábavy. Na vajnorskom letisku opäť verejnosti ukázali, že sa stále vedia zabávať ako tínedžeri. Deti nechali doma a naplno si vychutnali koncerty známych svetových interpretov.

Fotogaléria

Gáborík neustále dokazuje, že ide naplno. Bolo tak počas hráčskej kariéry a je to tak aj po jej konci.

Nedávno si spolu s krásnou manželkou vychutnali známy filmový festival vo francúzskom Cannes, no a teraz to roztočili na jednom z najväčších slovenských festivalov Lovestream v Bratislave.

Aj napriek hustému dažďu, ktorý sa spustil počas záverečného festivalového dňa, ich dobrá nálada neopustila. Na sociálnych sieťach sa pochválili zábermi z vystúpení Dimitriho Vegasa, DJ Tiesta či Raya Daltona, s ktorým sa po vystúpení stretli a spoločne prehodili pár slov. Nadšený Marián aj získal spoločnú fotografiu s americkým spevákom.

Tréner slovenských hokejistov Craig Ramsay, prezident Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) Miroslav Šatan a generálny sekretár SZĽH Miroslav Lažo.
Šatan obhajuje nomináciu hráčov z KHL, ostré slová na adresu Grmana: Chceli sme ho vyraziť! Zobraziť článok

Slovenský hokejový reprezentant Peter Cehlárik.
Cehlárik o tom, prečo jeho meno chýba v reprezentačnej nominácii: Mal som telefonát... Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk