Nemecká futbalová legenda padla na samé dno: Denne živorí s pár eurami!

Majster Európy z roku 1980, dvojnásobný vicemajster majster sveta i víťaz Bundesligy. Reč je o nemeckom brankárovi Eikovi Immelovi, ktorý ...

Majster Európy z roku 1980, dvojnásobný vicemajster majster sveta i víťaz Bundesligy. Reč je o nemeckom brankárovi Eikovi Immelovi, ktorý počas aktívnej kariéry patril medzi najlepších, dnes ale žije na sociálnych dávkach.

Fotogaléria

„Nikdy v živote som nevytieral podlahu a ani neviem, ako variť. Práce ako pranie a upratovanie sú mi cudzie a ani neviem, ako používať práčku. Ale pretože trénujem deti v miestnej komunite, kde pracujem ako dobrovoľník, majiteľka miestnej reštaurácie mi umožňuje objednať si každý deň to, čo chcem jesť,“ prezradil.

Po skončení hráčskej kariéry viedol Immel v rokoch 1998 až 2001 ako tréner nižšej ligy Heilbronn. Neskôr pôsobil s Christophom Daumom v tureckom klube Fenerbahce Istanbul ako tréner brankárov, pôsobil tiež v Besiktasi a v rakúskej Viedni, ale potom sa dostal do finančných problémov a v roku 2008 vyhlásil osobný bankrot. Viac vo FOTOGALÉRII!

Weiss st. netajil, že by si dokázal predstaviť návrat svojho bývalého zverenca. 
Bude Slovan nečakane loviť u konkurencie? Weiss: Zišiel by sa nám! Zobraziť článok

Greg Olley skončil po hororovom zákroku na operačnom stole.
Hodinová pauza a sanitka na trávniku: Po brutálnom zákroku si oči zakrývali aj zhrození hráči Zobraziť článok

Futbalisti RCD Mallorca oslavujú gól do siete Realu Madrid.
Greif a Valjent sa podieľali na senzačnom výsledku: Prekvapenie na úkor slávneho Realu Madrid Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk