Nemecká futbalová legenda padla na samé dno: Denne živorí s pár eurami!

Majster Európy z roku 1980, dvojnásobný vicemajster majster sveta i víťaz Bundesligy. Reč je o nemeckom brankárovi Eikovi Immelovi, ktorý ...

Majster Európy z roku 1980, dvojnásobný vicemajster majster sveta i víťaz Bundesligy. Reč je o nemeckom brankárovi Eikovi Immelovi, ktorý počas aktívnej kariéry patril medzi najlepších, dnes ale žije na sociálnych dávkach.

Fotogaléria

Immel vyhral v roku 1992 so Stuttgartom nemeckú ligu, Superpohár a v roku 1989 si zahral finále vtedajšieho Pohára UEFA. V Bundeslige odchytal 534 zápasov a v historickej tabuľke v počte štartov je na siedmom mieste. Navyše odchytal aj 38 duelov v anglickej Premier League v drese Manchestru City.

Počas aktívnej kariéry si aj slušne zarobil, no dnes je všetko fuč. Všetky peniaze minul na luxuse a iných nerestiach, ktoré si dožičil. „Vôbec som sa nenaučil o seba postarať," hovorí Immel.

Bývalý 63-ročný brankár o svojich finančných patáliách rozhovoril v programe „Hovorme o peniazoch". Momentálne vraj žije na sociálnej dávke, ktorá je v Nemecku 563 eur. Keď zaplatí všetky svoje výdavky, tak mu na jedlo a veci každodennej potreby zostane necelé tri eurá.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk