Hodinová pauza a sanitka na trávniku: Po brutálnom zákroku si oči zakrývali aj zhrození hráči

Toto do športu rozhodne nepatrí. Svedkami hrozivých chvíľ boli počas uplynulého víkendu fanúšikovia v piatej najvyššej anglickej futbalovej ...
  • Zdroj: Gateshead FC

Toto do športu rozhodne nepatrí. Svedkami hrozivých chvíľ boli počas uplynulého víkendu fanúšikovia v piatej najvyššej anglickej futbalovej súťaži.

K momentu ako z hororu prišlo už v trinástej minúte zápasu medzi klubmi Woking a Gateshead. Domáci kapitán Kelly-Evans sa agresívnym a nevyberavým spôsobom vrhol pod nohy Grega Olleyho, čím poriadne vystrašil všetkých prítomných. Za svoj zákrok videl okamžite červenú kartu.

Keď sa na faulom zlikvidovaného stredopoliara pozreli ostatní hráči, hneď si zhrození začali zakrývať oči. Súper mu totiž pri tvrdom strete zlomil nohu. Zápas museli na viac ako hodinu prerušiť, aktéri preto zamierili do útrob štadióna. Priamo na trávnik navyše musela prísť sanitka. Greg Olley bol po ošetrení prevezený do nemocnice. 

„Pred plánovanou operáciou, ktorá sa uskutoční v nedeľu ráno, je v stabilizovanom stave,“ informoval neskôr klub prostredníctvom svojej webovej stránky. „Operácia prebehla v poriadku. Zlomená noha, vykĺbený členok a pretrhnuté väzy. Takéto nešťastné veci sa stávajú, nehnevám sa. Teraz sa začína rekonvalescencia,“ napísal na sociálnych sieťach samotný hráč. 

Futbalisti RCD Mallorca oslavujú gól do siete Realu Madrid.
Greif a Valjent sa podieľali na senzačnom výsledku: Prekvapenie na úkor slávneho Realu Madrid Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk