Peklo v Turecku: Napadli prezidenta Fenerbahce! Skončil na zemi

Futbalové zápasy v Turecku sú známe svojou búrlivou, niekedy až nenávistnou atmosférou. Svoje by o tom vedel rozprávať prezident Fenerbahce ...
  • Zdroj: instagram @alikoc.1907

Futbalové zápasy v Turecku sú známe svojou búrlivou, niekedy až nenávistnou atmosférou. Svoje by o tom vedel rozprávať prezident Fenerbahce Istanbul Ali Koc, ktorý sa stal obeťou nechutného útoku.

Futbalové zápasy v Turecku niekedy pripomínajú svojou atmosférou peklo, fanúšikovia sú doslova fanatickí. Občas sa však situácia vymkne spod kontroly. Počas zápasu na pôde Göztepe bol napadnutý prezident Fenerbahce Istanbul Ali Koc. Ochranka ho eskortovala popri postrannej čiare. Zrazu ho napadol neznámy muž, ktorý Koca zhodil na zem. Vzduchom lietali poháre a fľaše, jedna z nich zasiahla na zemi ležiaceho Koca.

Dunajská Streda schytala v Azerbajdžane výprask.
Nový rekord slovenskej ligy: Nastúpil najmladší hráč v histórii Zobraziť článok

Prezident Fenerbahce sa dokázal rýchlo postaviť na nohy a v sprievode ochranky urýchlene zmizol zo štadióna. Kocovi okrem tohto incidentu nepridá na pohode ani herná a výsledková mizéria, ktorá sprevádza Fenerbahce v úvode sezóny. Tím vedený portugalským trénerom José Mourinhom na pôde Göztepe len remizoval 2:2. Predtým vypadol z kvalifikácie Ligy majstrov pred bránami play off, keď nestačil na francúzske Lille. Pokračovať bude v Európskej lige.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk