Ralf Schumacher to schytáva od ex-manželky: Miloval si ma vôbec?

Bývalý pretekár F1 a brat legendárneho Michaela Schumachera Ralf svojím verejným priznaním o tom, že je gay, poriadne rozhneval svoju ...
  • Zdroj: Koláž ŠČ/instagram/rs, instagram/cs

Bývalý pretekár F1 a brat legendárneho Michaela Schumachera Ralf svojím verejným priznaním o tom, že je gay, poriadne rozhneval svoju bývalú manželku Coru. Tá adresuje Ralfovi poriadne ostrý odkaz!

FOTOGALÉRIA: Ralf Schumacher

Bývalý pretekár F1 Ralf Schumacher pred niekoľkými týždňami šokoval verejnosť odhalením, že je homosexuálne orientovaný a viac ako dva roky udržiava vzťah s francúzskym partnerom Etiennom. Po coming oute sa mu dostalo obrovskej podpory, napríklad aj od syna Davida. No slov podpory sa brat legendárneho Michaela Schumachera nedostal od bývalej manželky Cory.

Manželstvo Cory a Ralfa Schumachera je už minulosťou.
Klame Cora Schumacherová? Detaily o stretnutí s priateľom svojho exmanžela Zobraziť článok

Zronená Cora sklamaná z Ralfa

"Slzy povedia viac než slová," napísala k svadobnej fotografii a bolo jasné, že s priznaním Ralfa k homosexuálnej orientácii nie je v pohode. "Kiežby ma Ralf zapojil alebo ma do toho aspoň zasvätil. Považovala by som to za prejav úcty," posťažovala sa Cora pre nemecký Der Spiegel. Vadilo jej, že sa o priznaní Ralfa dozvedela až z médií. "Z toho ma rozbolelo srdce," povzdychla si.

Ralf sa oženil s Corou v roku 2001 a v tom istom roku sa im narodil syn David. Rozviedli sa po štrnástich rokoch manželstva. Podľa Cory sa vzťah s Ralfom začal kaziť prakticky ihneď po narodení Davida. "Cítila som sa ako staré tenisky, ktoré niekto odložil do kúta," spomínala na náročné obdobie. Nielen osamelosť trápila Coru, ale aj čoraz hlasnejšie a častejšie šumy o tom, že Ralfa priťahujú muži.

Cora Schumacherová je bývalou manželkou Ralfa.
Hrá exmanželka Ralfa Schumachera divadlo? Šokujúca reakcia na sociálnej sieti Zobraziť článok

Miloval ma vôbec?

"Tieto fámy boli v priebehu rokov stále horšie a horšie. Verila som mu, slepo som mu verila. Preto pre mňa bolo jeho slovo sväté. Cítim sa zneužitá, okradnutá o svoje najlepšie roky. Bol ku mne úprimný? A hlavne, miloval ma vôbec? Premýšľal vôbec chvíľu o tom, aké to pre mňa bude mať následky?," pýta sa nešťastná Cora.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk