Saganovo nabité leto pokračuje: Exotické ženy i tance

Slovenská cyklistická ikona Peter Sagan (34) si leto užíva na plné obrátky! Po rozpačitej sezóne bez účasti na Tour de France sa rozhodol ...
  • Zdroj: Instagram/@petosagan

Slovenská cyklistická ikona Peter Sagan (34) si leto užíva na plné obrátky! Po rozpačitej sezóne bez účasti na Tour de France sa rozhodol vyraziť na exotický kontinent Južnej Ameriky, aby si vychutnal jedinečnú atmosféru a pohostinnosť Kolumbie. A tamojší fanúšikovia ho privítali skutočne veľkolepo!

FOTOGALÉRIA: Peter Sagan

Sagan, známy svojím šarmom a priateľskou povahou, bol po príchode do mesta Cartagena na pobreží Karibského mora doslova obklopený krásnymi ženami a miestnymi tanečníkmi, ktorí pre neho predviedli tradičné tance. Peter sa neváhal zapojiť a s úsmevom si užíval každú chvíľu tohto srdečného privítania plného veselej hudby. Kolumbijskí fanúšikovia sa už nevedia dočkať, keď sa Sagan cez víkend predstaví na ceste spolu s nimi. Pre miestnych je to obrovská udalosť, ktorá prilákala stovky nadšených cyklistov.

Sagan, ktorý je známy svojou blízkosťou k fanúšikom, si takúto príležitosť nedá ujsť po tom, ako výraznú časť tohtoročného leta strávil na Slovensku. Po dlhých rokoch sa totiž v tejto sezóne sedemnásobný držiteľ zeleného dresu na Tour de France už neobjavil. Priateľská atmosféra, nádherné pláže a vášeň pre cyklistiku - to všetko teraz naplno zažíva Peter Sagan v Kolumbii. A zdá sa, že aj on sa v tejto exotickej krajine cíti ako doma.

Trojnásobný majster sveta už pred nejakým časom oznámil, že tento rok definitívne končí s aktívnou pretekárskou kariérou a venovať sa bude už len sponzorským a marketingovým akciám. Presne takým, na akých sa zúčastní tento víkend v Kolumbii.

Exmanželka Petra Sagana Katarína prišla o lukratívny flek v Monaku.
Saganova exmanželka už nepracuje na vychytenom mieste v Monaku: Prečo prišla o lukratívny flek Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk