Radolský a Škrtel reagujú na výbuch Trnavy: Mal by skončiť Gašparík?

Mnohí hovoria o obrovskej hanbe vypadnúť s poľským druholigistom, iní zas upozorňujú, že Wisla Krakov je stále veľký klub a žiaden trpaslík. ...

Mnohí hovoria o obrovskej hanbe vypadnúť s poľským druholigistom, iní zas upozorňujú, že Wisla Krakov je stále veľký klub a žiaden trpaslík. V každom prípade, viac ako s kým zaráža to, ako Spartak Trnava vypadol z 3. predkola Konferenčnej ligy. Po absolútne bezduchom výkone, pričom mnohí fanúšikovia žiadajú hlavu trénera Michala Gašparíka. Ako to vnímajú experti?

Fotogaléria

Dušan Radolský (73), ktorý dokonale pozná trnavské prostredie, nedáva veľkú pozornosť tomu, že Wisla je iba druholigová. „Tento klub má rozhodne svoju kvalitu a vyhrať Poľský pohár nie sú žiadne žartíky. Sám som to prežil a viem, že Wisla nie je jednoduchý súper,“ uviedol tréner pre Šport24.sk, ktorý u našich severných susedov pôsobil.

O Gašparíkovi však nepochybuje. „Treba rátať s tým, že okrem úspechov a dobrých výsledkov môže prísť aj určitý útlm. Práca kouča je ako na hojdačke. Nie je to rovina a výchylky vo výkonnosti sú bežné. Určite ho bude tento zápas trápiť, avšak nemôžete mu odoprieť jeho trojročnú prácu v klube,“ pripojil pre Šport24.sk.

Komentátor Michal Jantoška sa pri góle Michala Ďuriša nechal uniesť.
Komentátor STVR sa nechal v Krakove uniesť: Neuveríte, čo kričal po góle Ďuriša Zobraziť článok

Frustráciu fanúšikov si Martin Škrtel (39) vysvetľuje tým, že každý rátal iba s postupom. „Problémom je predvedený štýl hry a to, akým spôsobom spartakovci vypadli. Wisla bola lepšia v troch zo štyroch polčasov. Je to zarážajúce a verím, že to priaznivcov hnevá,“ uviedol pre Šport24.sk bývalý obranca klubu a Gašparíkov zverenec s tým, že kritika je oprávnená nielen smerom k trénerovi, ale aj k hráčom, keďže hrali veľmi slabo. „Týmito vecami sa musia zaoberať kompetentní vo vedení klubu a už je len na nich, ako s tým naložia,“ dodal.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk