Attila Végh zažil bizarný záver dovolenky: Pobalený, na odchode a v tom to prišlo!

Attila Végh s manželkou Natáliou zažili bizarný zážitok na záver svojej dovolenky v španielskej Marbelle. Neveríte, čo sa im stalo!
  • Zdroj: instagram @veghattila

Attila Végh s manželkou Natáliou zažili bizarný zážitok na záver svojej dovolenky v španielskej Marbelle. Neveríte, čo sa im stalo!

FOTOGALÉRIA: Attila Végh

Slovenský MMA bojovník Attila Végh zabúda na prehru v Odvete storočia s Karlosom Vémolom v náručí krásnej manželky Natálie. Spoločne si vyrazili na dovolenku do slnečnej španielskej Marbelly. Na záver spoločného pobytu v tomto raji sa im prihodil bizarný zážitok, o ktorom informovala Natália na svojom instagrame. Pobalení sa hlásili na recepcii na check-out, keď zistili, že odchádzajú až o deň neskôr!

Slovenský bojovník Attila Végh.
Attila Végh sa definitívne rozhodol: Koniec kariéry alebo trilógia s Vémolom? Zobraziť článok

"Viete čo je najlepšie? Došli sme na recepciu spraviť si check-out a zistili sme, že sme tu do zajtra. Prídeme na izbu a spravíme si ešte dnes nejaký plán. My sme presne ako si to nazval mumles pár,“ smiala sa Natália a rovnako dobrou náladou sršal v pozadí aj Attila Végh. "Horšie by bolo keby dojdeme na letisko a zistíme, že nám nič neletí,“ dodala pobavene Natália.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk