Oslava Američaniek mala trpký záver: Dve hráčky takmer prišli o život!

Ich oslava sa zmenila na desivý moment! Pre dvojicu amerických volejbalistiek Michu Hancockovú (31) a Jordan Larsonovú (37) sa oslava ...
  • Zdroj: SITA/AP

Ich oslava sa zmenila na desivý moment! Pre dvojicu amerických volejbalistiek Michu Hancockovú (31) a Jordan Larsonovú (37) sa oslava strieborných medailí na OH v Paríži neskončila dobre.

FOTOGALÉRIA: Volejbalistky

Jednak museli hráčky i celý tím USA najskôr spracovať prehru vo finále olympijského turnaja s Talianskom (0:3). Američanky tak nedokázali obhájiť zlato z OH z Tokia.

Niekoľko dní po skončení olympiády hráčka USA Micha Hancocková uverejnila na sociálnej sieti fotografiu, na ktorej má opuchnuté oko a prezradila, že ich taxík cestou z osláv mal nehodu, keď narazil do stĺpa.  

Alžírska boxerka Imán Chálifová (vpravo) žaluje slávne osobnosti. Príde aj na Trumpa?
Olympijská víťazka v boxe žaluje slávne osobnosti: Príde aj na Trumpa? Zobraziť článok

„Som rada, že som ešte nažive. Mám viacero ďalších zranení, ale v priebehu niekoľkých mesiacov sa zotavím,“ upokojovala Hancocková svojich fanúšikov.

Krišanda (vpredu) a Siekel myslia na budúcnosť.
Štátny tajomník Ján Krišanda má odvážnu víziu: Je ešte možné takéto číslo Slovákov na olympiáde? Zobraziť článok

„Dávajte si na seba pozor a používajte bezpečnostné pásy,“ vzápätí upozornila. V taxíku s ňou bola aj spoluhráčka Jorddan Larsonová, tá ale z nehody vyšla bez zranení.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk