Pobodaný otec Yamala prehovoril: Prvé slová z nemocnice po šialenom útoku!

Mounir Nasraoui, otec hviezdneho španielskeho futbalistu Lamina Yamala, prvýkrát po útoku nožom prehovoril. Ako je na tom?
  • Zdroj: Instagram/hustle_hard_304

Mounir Nasraoui, otec hviezdneho španielskeho futbalistu Lamina Yamala, prvýkrát po útoku nožom prehovoril. Ako je na tom?

FOTOGALÉRIA: Otca Yamala pobodali nožom: Je vo vážnom stave!

Otec hviezdneho španielskeho reprezentanta a majstra Európy Lamina Yamala Mounir Nasraoui sa nedávno stal obeťou brutálneho útoku a pobodaný skončil v nemocnici. Preložili ho na klasické oddelenie a prvýkrát od incidentu prehovoril pre El Chiringuito. Telefonicky vstúpil do programu, kde hovoril s novinárom José Álvarezom o svojom aktuálnom zdravotnom stave. "Vďaka bohu, práve ma previezli na poschode a je mi o niečo lepšie," upokojil verejnosť pozitívnymi správami.

Otca rekordéra nedávneho európskeho šampionátu Lamina Yamala podobdali.
Ako je na tom otec Yamala po hrozivom útoku? Polícia je v permanencii Zobraziť článok

Podľa španielskych médií bol incident vyvrcholením sporov a konfliktov, ktoré mal so svojimi susedmi v Mataró už niekoľkokrát v minulosti. Chce si zobrať z toho ponaučenie. "Musím byť pokojnejší, pre dobro všetkých, pre mňa a moju rodinu. Musím byť pokojnejší, pretože nemám inú možnosť, musím rozmýšľať. To, že spravodlivosť urobí svoju prácu a určite ju urobí, je najdôležitejšie. Vďaka bohu, všetko má riešenie," odkázal otec Yamala z nemocnice.

Bál sa o život

Mounir Nasraoui prehovoril aj o samotnom útoku, ktorého sa stal obeťou. Netají, že sa bál o svoj život. "Samozrejme, že som sa bál, videl som sa medzi životom a smrťou. Bál som sa ako každý človek," hovoril o hrozivých momentoch, ktoré zažil. Po tom, ako ho preložili na normálne lôžkové oddelenie, sa zdá byť jeho prepustenie z nemocnice bližšie, no konkrétny termín nepozná. "Neviem, dúfam, že čo najskôr. Som rád, že môžem znova hovoriť," teší sa zo zlepšenia svojho zdravotného stavu.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk