Alžírčanka s mužskými hormónmi šokuje: Z jej premeny vám padne sánka!

Uverili by ste, že ide o jedného a toho istého človeka? Imane Khelifová je počas ostatných týždňov azda najskloňovanejším menom boxerskej ...
  • Zdroj: TASR/AP

Uverili by ste, že ide o jedného a toho istého človeka? Imane Khelifová je počas ostatných týždňov azda najskloňovanejším menom boxerskej scény a inak tomu nie je ani po konci OH v Paríži. 

FOTOGALÉRIA: Imane Khelifová

Khelifová, ktorá čelí kritike a urážkam za vysoký obsah mužského hormónu testosterón a mnohí jej súperenie v ženskom turnaji označili za neférové, získala pod piatimi kruhmi svoju prvú olympijskú medailu. Spoločne s Lin Yu-ting z Taiwanu čelili v Paríži kritike. Obe športovkyne dostali povolenie súťažiť na olympijskom turnaji v Paríži, a to aj napriek tomu, že podľa IBA neprešli testom spôsobilosti pohlavia.

Alžírčanka nedávno na sociálnych sieťach zverejnila video, ktorým zrejme u mnohých neprajníkov vyvolala poriadny šok. Keď 25-ročná športovkyňa udrie smerom do objektívu, po prestrihu stojí pred kamerou v sezónnom ružovom outfite s kvetinami, v ušiach má náušnice a na jej tvári sa vynímajú ružové očné linky a lesk na pery. 

Satoši Išii zvádza na nemocničnom lôžku boj o život.
Tri operácie za dva týždne: Zlatého olympionika donútila nečakaná choroba bojovať o život! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk