Hašek sa pochytil s legendárnym českým komentátorom: Prestrelka ohľadom vojny!

Olympijské hry v Paríži mnohí považujú za najlepšie v histórii, iní zase nešetrili kritikou. K hrám sa vyjadril aj legendárny český hokejový ...

Olympijské hry v Paríži mnohí považujú za najlepšie v histórii, iní zase nešetrili kritikou. K hrám sa vyjadril aj legendárny český hokejový brankár Dominik Hašek. Na jeho slová zareagoval aj známy český komentátor. Horúca konfrontácia!

Fotogaléria

Pre zlatého medailistu z Nagana bola olympiáda propaganda ruskej vojnovej agresie na Ukrajine. „Poďakovanie. Olympijské hry v Paríži sa skončili. Áno, zúčastnilo sa na nich asi pätnásť ruských športovcov, a preto bola táto olympiáda aj reklamou na ruskú imperialistickú vojnu a zločiny. Pre túto olympiádu zomierali a budú zomierať ľudia,“ napísal Hašek na sociálnej sieti X.

Na jeho slová zareagoval komentátor ČT Róbert Záruba. „Dominik, len málo ľudí si na týchto hrách všímalo Rusov. Tých pár výsledkov určite nemohli využiť na propagáciu. Oveľa dôležitejšie bolo, že Ukrajina sa zúčastnila veľmi viditeľne. Kvôli týmto hrám nezomrú žiadni ľudia."

Odpoveď od Hašeka prišla okamžite: „To je základný omyl, Robert. Mnohí pre hry už umreli a mnohí ešte umrú (boli a budú zabití).“

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk