Otca Yamala pobodali nožom: Je vo vážnom stave!

Otec španielskeho futbalistu Lamina Yamala utrpel v stredu zranenia po útoku nožom počas potýčky v meste Mataró v Katalánsku. V spojitosti ...

Otec španielskeho futbalistu Lamina Yamala utrpel v stredu zranenia po útoku nožom počas potýčky v meste Mataró v Katalánsku. V spojitosti s útokom boli zatknuté tri osoby, uviedli španielske médiá.

Fotogaléria

Futbalistov otec Mounir Nasraoui bol prevezený do nemocnice v meste Badalona. Jeho stav je podľa denníka Marca vážny, nie je však v ohrození života. Polícia incident vyšetruje a vypočúva viacero svedkov.

Lamine Yamal (17) bol členom španielskej reprezentácie na majstrovstvách Európy 2024, ktoré sa konali v Nemecku. Jeho krajina vo finále zvíťazila nad Anglickom 2:1. Yamal strelil vyrovnávajúci gól v semifinále proti Francúzsku, čím sa vo veku 16 rokov stal najmladším strelcom v histórii európskych šampionátov.

Tento útočník sa narodil 13. júla v Esplugues de Llobregat neďaleko Barcelony. V súčasnosti je hráčom klubu FC Barcelona. Fotky otca nájdeš vo FOTOGALÉRII!

Hráči ŠK Slovan Bratislava oslavujú víťazstvo 2:0 po prvom zápase 3. predkola futbalovej Ligy majstrov ŠK Slovan Bratislava - APOEL Nikózia
Do Bratislavy pritečú veľké milióny: Slovanisti žiadajú za postup bonus Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk