Liptáci sa už Ivana Perišiča báť nemusia: Po konci v Ružomberku prestup do Barcelony?!

Šance MFK Ružomberok na postup do play-off Konferenčnej ligy stúpajú. Ich chorvátsky súper Hajduk Split sa totiž nezameriava iba na odvetu, ...

Šance MFK Ružomberok na postup do play-off Konferenčnej ligy stúpajú. Ich chorvátsky súper Hajduk Split sa totiž nezameriava iba na odvetu, ale na verejnosti aj v klube sa prepiera odchod hviezdneho Ivana Perišiča (35). Ten mal mať kvôli tomu údajne aj konflikt s trénerom Gennarom Gattusom (46) a nespokojní sú aj fanúšikovia.

Fotogaléria

Situáciu sa snaží upokojiť športový riaditeľ a donedávna ešte útočník Nikola Kalinič (36). Ten sa radšej so svojím bývalým reprezentačným spoluhráčom Perišičom dohodol na tom, že za Hajduk už nenastúpi, pričom v najbližších dňoch sa rozhodne, či ukončia zmluvu, alebo hviezdny krídelník prestúpi.

„Mrzí nás, že sa vytvorila atmosféra, ktorá mala mimoriadne negatívny dosah na klub. Najmä však na Ivana a jeho rodinu, ktorá nezaslúžene zažila početné nepríjemnosti. Bolo známe, že Ivan zostane zrejme až do konca leta. Žiaľ, v posledných dňoch došlo k nezhodám, ktoré vyústili do priateľskej dohody a obe strany pokojne dospeli k záveru, že spolupráca nebude pokračovať,“ uviedol Kalinič na klubovom webe s tým, že prosí fanúšikov, aby im pomohli proti Ružomberku.

Chorvátske médiá odhalili, že Perišič mal nezhody s talianskym trénerom Gattusom. Ten na adresu svojho (ex)zverenca povedal: „Prišiel do mojej kancelárie a povedal, že chce ísť preč. Ak niekto nechce zostať, potom musí rešpektovať zvyšok tímu. V šatni platia nejaké pravidlá a musí ich rešpektovať každý.“

Podľa španielskych médií už Perišiča oslovila FC Barcelona, keďže do kádra ho chce nový nemecký tréner klubu Hansi Flick, ktorý s Chorvátom už spolupracoval v Bayerne Mníchov, pričom hráč má záujem do Katalánska ísť. Je tak takmer isté, že svoj posledný zápas za Hajduk odohral v Ružomberku, kde pri remíze 0:0 odohral 31 minút.

Cítia šancu

Hoci bol pred dvojzápasom favoritom Hajduk, bezgólová remíza v prvom stretnutí na Liptove v kombinácii s jeho vnútroklubovými problémami zvyšujú šance aj pre Ružomberok. Veď ak dá víťaz Slovenského pohára v Chorvátsku prvý gól, môžu horkokrvní fanúšikovia spraviť domácim hráčom miesto podpory peklo... „Cítime, že je tam stále šanca. Ak podáme podobný výkon ako pod Čebraťom, bude to ešte zaujímavé,“ povedal obranca Matúš Malý (23).

Yamalov otec v konfrontácii so susedmi.
Vynorili sa zábery zo šokujúceho incidentu: Yamalov otec mal útočníkov už dlho poznať! Zobraziť článok

Hráči ŠK Slovan Bratislava oslavujú víťazstvo 2:0 po prvom zápase 3. predkola futbalovej Ligy majstrov ŠK Slovan Bratislava - APOEL Nikózia
Do Bratislavy pritečú veľké milióny: Slovanisti žiadajú za postup bonus Zobraziť článok

Legendárny český brankár Dominik Hašek.
Hašek sa pochytil s legendárnym českým komentátorom: Prestrelka ohľadom vojny! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk