Do Bratislavy pritečú veľké milióny: Slovanisti žiadajú za postup bonus

Po 10 rokoch sa futbalisti Slovana Bratislava opäť prebojovali do play-off Ligy majstrov, odkiaľ je to už iba na krok do hlavnej fázy ...

Po 10 rokoch sa futbalisti Slovana Bratislava opäť prebojovali do play-off Ligy majstrov, odkiaľ je to už iba na krok do hlavnej fázy milionárskej súťaže.

Fotogaléria

Základom brankár

Samotný duel v Nikózii potvrdil predzápasové slová trénera Vladimíra Weissa st. (59), ktorý avizoval, že domáci v odvete nezložia zbrane a podajú oveľa kvalitnejší výkon ako v prvom zápase v Bratislave. „Bol to ťažký zápas s výborným súperom. Mali sme šťastie, že sme prežili úvod, rátali sme s tlakom. Fantastický brankár Dominik Takáč nás niekoľkokrát podržal. Remíza je výborná. Mali sme dve-tri čisté šance, ale prišli sme po postup, ten je a za to sme radi,“ povedal.

Samotného Takáča (25) tešilo, že si po minuloročnej skúsenosti so skupinou Konferenčnej ligy v drese Trnavy teraz vyskúša minimálne hlavnú fázu Európskej ligy. V nej už síce so Spartakom v roku 2018 bol, ale všetky zápasy za nášho vtedajšieho majstra odchytal Martin Chudý. „Teším sa, že minimálne v play-off si vypočujeme zvučku Ligy majstrov. Ďalšieho súpera ešte veľmi neriešime, ale chceme urobiť ďalší dobrý výsledok,“ uviedol.

Slovan v stredu 21. augusta o 21.00 h nastúpi v Dánsku proti FC Midtjylland, ktorý vyradil Ferencváros Budapešť (2:0, 1:1). Odveta sa hrá o ďalších sedem dní 28. augusta o 21.00 h v Bratislave.

O aké prémie belasí hrajú?

za vypadnutie v play-off Ligy majstrov: 4,29 milióna eur

za účasť v hlavnej fáze Európskej ligy: 4,31 milióna eur

za postup do hlavnej fázy Ligy majstrov: 18,62 milióna eur

za víťazstvo v hlavnej fáze Ligy majstrov: 2,1 milióna eur

za remízu v hlavnej fáze Ligy majstrov: 700-tisíc eur

za víťazstvo v hlavnej fáze Európskej ligy: 450-tisíc eur

za remízu v hlavnej fáze Európskej ligy: 150-tisíc eur

Kylian Mbappe v drese Realu Madrid
Mbappe získal prvú trofej v drese Realu Madrid: Biely balet má ďalší Superpohár Zobraziť článok

Slovenský talent si zapózoval už aj s dresom NAC.
Július Sauer o odchode syna z Feyenoordu: Lea berú ako lídra! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk