Haraslín sa dostal do konfliktu s fanúšikmi: Prehovoril o prestupe zo Sparty!

Futbalisti AC Sparta Praha zvíťazili v odvetnom súboji 3. predkola Ligy majstrov na pôde FCSB 3:2 a postúpili do play off. Gólom prispel ...

Futbalisti AC Sparta Praha zvíťazili v odvetnom súboji 3. predkola Ligy majstrov na pôde FCSB 3:2 a postúpili do play off. Gólom prispel k víťazstvu úradujúceho českého majstra aj slovenský krídelník Lukáš Haraslín, ktorý po zápase prehovoril o budúcnosti v českom klube.

Fotogaléria

„Navyše bol ťažký terén a veľmi teplo. Sily vám v takom počasí zákonite dochádzajú. Je ale dôležité, že sme zápas napokon zvládli. Teraz je zásadné dobre zregenerovať a pripraviť sa na ligu. Potom začneme boj o Ligu majstrov,“ podotkol Haraslín.

Opustí Spartu?

Sparta Praha sa v play off o postup do Ligy majstrov stretne so švédskym celkom Malmö. „Ako som hovoril, plne sa sústredíme na Jablonec, ktorý nás čaká v sobotu. Ťažko môžeme preskočiť ligu, kde je pre nás každý zápas dôležitý. Až potom sa môžeme baviť o Malmö,“ hovoril Lukáš.

Haraslín sa vyjadril aj k špekuláciám ohľadom jeho odchodu zo Sparty. „O mojom odchode špekulujete vy, novinári, ja sa sústredím na Spartu. Chcem postup do Ligy majstrov. Tak som si to nastavil,“ dodal Haraslín.

Na snímke hlavný tréner mužstva Hajduk Split Gennaro Gattuso.
Dusno v Hajduku pred duelom s Ružomberkom: Legenda končí pre spor s Gattusom Zobraziť článok

Peter Hyballa pôsobil v slovenskej lige na lavičke Trenčína aj Dunajskej Stredy.
Tréner Peter Hyballa čelí sexuálnemu škandálu: Naštval šľapku tým, že si užíval s inými?! Zobraziť článok

Šupler viedol repre v rokoch 1993 - 1996  a 2006 - 2008.
Július Šupler na rovinu o hráčoch z KHL: Keď v minulosti bombardovali Američania kade koho... Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk