Haraslín sa dostal do konfliktu s fanúšikmi: Prehovoril o prestupe zo Sparty!

Futbalisti AC Sparta Praha zvíťazili v odvetnom súboji 3. predkola Ligy majstrov na pôde FCSB 3:2 a postúpili do play off. Gólom prispel ...

Futbalisti AC Sparta Praha zvíťazili v odvetnom súboji 3. predkola Ligy majstrov na pôde FCSB 3:2 a postúpili do play off. Gólom prispel k víťazstvu úradujúceho českého majstra aj slovenský krídelník Lukáš Haraslín, ktorý po zápase prehovoril o budúcnosti v českom klube.

Fotogaléria

Sparta v úvodnom stretnutí doma remizovala s rumunským súperom 1:1. „Boli to veľké nervy, nemohol som navyše chalanom pomôcť. Ale uhrali sme postup, sme blízko najlepšej klubovej súťaže na svete,“ povedal pre sport.cz Haraslín, ktorý po zmene strán striedal.

Futbalisti Sparty odohrali fantastické úvodné dejstvo, keď rumunskému protivníkovi nasúkali tri góly. O prvé dva sa postaral Veljko Birmančevič a potom prišiel moment Lukáša Haraslína, ktorý vsietil výstavný gól zvnútra pokutového územia. Avšak, futbalisti FCSB v druhom polčase duel zdramatizovali dvoma gólmi.

„V prvom polčase nám všetko vychádzalo. Boli sme sústredení, disciplinovaní, padalo nám to tam. Všetko nám hralo do kariet. Po prestávke sme ubrali trošku z koncentrácie a súper to hneď využil,“ uviedol Haraslín, ktorý mal počas pozápasového rozhovoru kratšiu výmenu názorov s fanúšikmi FCSB.

Viac nájdeš vo videu:

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk