Weiss po úspechu na Cypre chválil Takáča: Robo Mak nevedel radosť opísať

Futbalisti ŠK Slovan Bratislava postúpili do play off Ligy majstrov. Rozhodol o tom odvetný duel 3. predkola, v ktorom stačila slovenskému ...
  • Zdroj: TASR/CNA

Futbalisti ŠK Slovan Bratislava postúpili do play off Ligy majstrov. Rozhodol o tom odvetný duel 3. predkola, v ktorom stačila slovenskému šampiónovi aj remíza 0:0, keďže v prvom stretnutí zvíťazil 2:0.

Slovan Bratislava pred zápasom v Nikózii
Slovan zvládol odvetu v Nikózii: K Lige majstrov chýba posledný krok Zobraziť článok

hlasy aktérov (zdroj: STVR Šport):
Vladimír Weiss st., hlavný tréner Slovana: "Ťažký zápas s výborným súperom. Mali sme šťastie, že sme prežili úvod, rátali sme s tlakom. Fantastický Takáč nás niekoľkokrát podržal. Remíza je výborná. Mali sme dve tri čisté šance, ale prišli sme pre postup, ten je a za to sme radi."
 

Vladimír Weiss ml., kapitán Slovana: "Sme unavení, ale veľmi šťastní. Čakal nás ťažký zápas, čo sa od prvej potvrdilo. Vedeli sme, že sú silní na lopte, stálo nás to veľmi veľa síl. Náš výkon nebol najkrajší, ale splnili sme cieľ a postúpili sme."
 

Dominik Takáč, brankár Slovana: "Už keď sme išli na rozcvičku, tak sme cítili, aký bude zápas. Je tu fanatický typ ľudí a povzbudzovali už pred zápasom. Počítali sme s tým, aj s počasím. Možno aj práve pre to, že sme boli nachystaní, sme to zvládli. Kľúčové bolo udržať začiatok, hlavne prvý polčas. Mohli sme zápas uzavrieť aj skôr, potom prišla červená karta."
 

Róbert Mak, krídelník Slovana: "Je to fantastické, neskutočné pocity, to sa nedá opísať slovami. Bol to veľmi náročný zápas, ktorý si možno veľa ľudí pred televízorom nevedelo predstaviť. Vedeli sme, že APOEL bude hrať takto, bolo hrozné teplo. Hrali sme ako jeden tím, bránili sme a boli sme kompaktní."

Odporúčame z TIVI.sk