Veronika Zuzulová: Ukázala svoje kráľovstvo! Ako žije vo Francúzsku?

Už začiatkom septembra sa stane dvojnásobnou mamou, keď k Julovi pribudne ďalší chlapec.

Už začiatkom septembra sa stane dvojnásobnou mamou, keď k Julovi pribudne ďalší chlapec.

Fotogaléria

Meno taja

S partnerom už majú vybrané aj meno pre spoločné dieťa, no nechcú ho prezradiť nikomu. „Mali sme už jedno meno, a keď sme ho povedali, tak boli reakcie, že či ho fakt takto budeme volať... Tak sme si povedali, že dáme druhé, a to už nikomu neprezradíme. Aby to ani deti neroztrúbili, čiže ani tie netušia, ako sa bude volať,“ priznala Veronika.

Jej priateľ má z predošlého vzťahu už dvoch synov, čiže spolu to už budú štyria chlapci. „Určite nám bude doma veselo. Ja som však vždy chcela veľkú rodinu a aj keď sú to malé deti a je s nimi veľa roboty, je to zároveň aj veľa radosti. Dúfali sme v dievča, ale potom sme si povedali, aby bolo dieťatko hlavne zdravé a čo by to chúďa dievča vlastne pri tých troch chlapcoch robilo,“ doplnila so smiechom.

Aj krátko pred pôrodom sa snaží byť aktívna. „Pri synovi ani nemám na výber, keďže má prázdniny. Už čoskoro však bude koniec a teším sa aj na to, že už budem bez brucha,“ dodala.

Bude aj svadba

Zuzulová sa tiež bude druhýkrát vydávať, ale svadobný deň s priateľom nateraz odložili. „Svadbu plánujeme, ale najskôr chcem porodiť a vrátiť sa do formy, ktorú som mala predtým. Ak to všetko stihneme, tak by to prichádzalo do úvahy v lete alebo na jeseň budúceho roka,“ prezradila.

Veronika oslavuje
Bývalá skvelá lyžiarka Veronika Zuzulová oslávila 40-ku: Svadba bude až po... Zobraziť článok

Veronika Zuzulová so svojou krajankou Petrou Vlhovou.
Zuzulová zažila rovnaké peklo: Pozrite, čo odkazuje Vlhovej! Zobraziť článok

Peter Hyballa pôsobil v slovenskej lige na lavičke Trenčína aj Dunajskej Stredy.
Tréner Peter Hyballa čelí sexuálnemu škandálu: Naštval šľapku tým, že si užíval s inými?! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk