Veronika Zuzulová: Ukázala svoje kráľovstvo! Ako žije vo Francúzsku?

Už začiatkom septembra sa stane dvojnásobnou mamou, keď k Julovi pribudne ďalší chlapec.

Už začiatkom septembra sa stane dvojnásobnou mamou, keď k Julovi pribudne ďalší chlapec.

Fotogaléria

Bývalú skvelú slovenskú lyžiarku Veroniku Zuzulovú (40) sme navštívili priamo vo Francúzsku, kde po kariére zostala žiť. So svojím francúzskym priateľom Gaspardom Valettem (38) sa usadila v čarokrásnom prostredí priamo pod najvyšším vrchom Európy Mont Blancom. Ukázala nielen, ako si nažíva, ale prezradila toho oveľa viac.

Tehotenstvo podľa jej slov prebieha bez problémov. Ako priznala, pri tom prvom mala menšie komplikácie v závere, ktoré môžu, ale nemusia nastať aj teraz. Na pôrod je už však pripravená. „Tu v Chamonix-Mont-Blanc sa rodiť nedá. Porodím tak asi 20 minút odtiaľto dole v doline, takže dúfam, že tú cestu prežijem,“ povedala pre Šport24.sk Veronika so svojím typickým úsmevom. A na ten má dôvod, veď po rozvode s lyžiarskym trénerom Romainom Velezom je už dva roky šťastná po boku nového partnera Gasparda Valetteho.

Pochvaľuje si

S prvým manželom Romainom žila v mestečku Annecy a teraz býva s novým partnerom priamo pod najvyšším európskym štítom Mont Blancom. Veronika si tak každé ráno môže vychutnávať z útulného domčeka úchvatné výhľady na vysoké alpské kopce. „Konečne som našla miesto, kde sa cítim naozaj šťastná. Kde som sa našla. Je to miesto, kde sa dá žiť aktívne po celý rok,“ povedala.

Pochvaľuje si tiež túto oblasť, ktorá sa jej páči viac ako jej prvé francúzske bydlisko. „Takže keď chcem ísť v nedeľu ráno na kávu do mesta, tak si mám kde sadnúť a dopriať si aj dobré raňajky. V zime som každý deň na lyžiach a v lete je tu k dispozícii takisto množstvo aktivít. A hlavne aj pre mojich synov to bude ideálne miesto na život, keďže je tu veľa možností,“ uviedla o malebnom prostredí.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk