Tréner Peter Hyballa čelí sexuálnemu škandálu: Naštval šľapku tým, že si užíval s inými?!

Nemecký futbalový tréner Peter Hyballa (48), známy aj z pôsobenia v Dunajskej Strede a Trenčíne, skončil v juhoafrickom prvoligovom klube ...

Nemecký futbalový tréner Peter Hyballa (48), známy aj z pôsobenia v Dunajskej Strede a Trenčíne, skončil v juhoafrickom prvoligovom klube Sekhukhune United už po 41 dňoch. Dôvodom má byť údajne to, že ho natočili, ako navštevuje verejný dom, kde si mal užívať s dvomi obľúbenými kňažkami lásky. Videom mali vydierať klub i jeho.

Fotogaléria

Len začiatkom júla oznámil klub z malého 6-tisícového mestečka Burgersfort v provincii Limpopo, že podpísal trojročný kontrakt s Hyballom, od ktorého si veľa sľubovali. Teraz informovali o tom, že nemecký kouč rezignoval na svoju funkciu. „Ide o naliehavé záležitosti osobného charakteru,“ píše sa v klubovom zdôvodnení. Médiám v Južnej Afrike sa podarilo zistiť, že za tým má byť návšteva trénera v bordeli, pričom niekto mal jeho radovánky natočiť a vydierať zverejnením videa klub i trénera.

Podľa zdroja Sunday World Hyballa verejný dom pravidelne navštevoval. „Keď tam bol, robil skutky iba s dvoma šľapkami. Zdá sa, že tým mohol naštvať jednu z ďalších, ktorá sa rozhodla nahrať si ho a vymámiť peniaze od šéfov tímu,“ mal periodiku povedať predstaviteľ klubu, ktorý nechcel byť menovaný.

Nemec mal byť podľa juhoafrických zdrojov natočený na dvoch videách, pričom malo byť vidieť, ako má v predklone sexuálnu pracovníčku čiernej pleti. Nahnevaný Hyballa to pre Sunday World odmietol komentovať. „Prečo mi dávate hlúpe otázky?“ A hoci mal zamestnávateľovi najprv tvrdiť, že je to lož, po zhliadnutí videa, ktoré do klubu vydierač poslal, sa údajne priznal, že je to on. V klube teda skončil bez toho, aby tím viedol čo i len v jednom súťažnom zápase.

Čo má na rováši?

Hyballa odišiel za záhadných okolností už z viacerých klubov, o čom vedia aj v Trenčíne a Dunajskej Strede... V holandskej Brede mal údajne šikanovať hráčov, v dánskom Esbjergu spísali hráči proti jeho metódam petíciu, v poľskej Wisle Krakov pre zmenu špekulovali, či je aj niečo iné za jeho veselou povahou...

Mak v súboji o loptu
Belasí spoznali barážového súpera: S kým bude hrať Slovan? Zobraziť článok

Tréner Weiss počas odvety na Cypre.
Weiss po úspechu na Cypre chválil Takáča: Robo Mak nevedel radosť opísať Zobraziť článok

Ivan Perišič v národnom drese.
Hajduk Split pred odvetou s Ružomberkom rieši vážny problém: Najväčšia hviezda na odchode?! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk