Francúzsky futbalista nezvládol prehru vo finále: Za nepekné gesto s medailou mu fanúšikovia naložili

Je pod paľbou veľkej kritiky! Francúzsky futbalista Michael Olise (22) si zrejme na dlhší čas odklonil sympatie fanúšikov. Tí mu tak ...
  • Zdroj: SITA/AP

Je pod paľbou veľkej kritiky! Francúzsky futbalista Michael Olise (22) si zrejme na dlhší čas odklonil sympatie fanúšikov. Tí mu tak skoro nezabudnú jeho nešportové gesto po futbalovom turnaji na olympiáde v Paríži.

FOTOGALÉRIA: Michael Olise

Francúzi prehrali finále so Španielskom a nová posila Bayernu Mníchov niesla prehru ťažko. Počas slávnostného odovzdávania medailí bolo na ňom vidieť obrovské sklamanie.

Keď bývalému hráčovi Crystal Palace zavesili na krk striebornú medailu, hneď si ju zvesil a strčil do vrecka. Potom si niekoľkokrát zakryl rukami tvár.

Jeho správanie sa okamžite spustilo vlnu kritiky. „To je dôvod, prečo futbal nepatrí na olympiádu. Väčšina športovcov štyri roky nepretržite pracuje na tom, aby dosiahla vrchol. Samozrejme, že všetci chcú zlato, ale aj striebroná medaila je obrovský úspech,“ rozhorčil sa reportér Sky Sports Dougie Critchley.  

Francúzsky plavec Léon Marchand.
Medailovým kráľom olympiády sa stal domáci reprezentant: Stále si neuvedomuje, čo dokázal Zobraziť článok

Do posily Bayernu sa pustil aj fanúšikovia, ktorí na sociálnych sieťach nešetrili kritikou. „Mám plné zuby futbalistov, ktorí nič významní nedosiahli, ale dajú si dole medailu vicemajstrov. Kto si myslíte, že ste?“ píše jeden z fanúšikov.

Na snímke najlepšie tri. Momentka,ktorá obletela celý svet.
Trénerka gymnastiek pripravila vlastnú zverenkyňu o bronz: Meškala štyri sekundy! Zobraziť článok

„Zneuctenie olympijskej medaily je vrchol. Čo by za striebornú medailu dali ďalší športovci? Takýto športovec na podujatí, ktoré je sviatkom športu, nemá čo robiť,“ pridal sa ďalší.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk