Saganova exmanželka už nepracuje na vychytenom mieste v Monaku: Prečo prišla o lukratívny flek

Katarína Saganová (36) aj po rozvode s cyklistickým fenoménom Petrom (34) zostala žiť v Monaku, keďže v daňovom raji vychovávajú syna ...
  • Zdroj: Martin Domok

Katarína Saganová (36) aj po rozvode s cyklistickým fenoménom Petrom (34) zostala žiť v Monaku, keďže v daňovom raji vychovávajú syna Marlona, pričom obaja rodičia sú tak k synovi blízko. Získala aj lukratívnu prácu v jednom z tamojších známych podnikov, lenže situácia sa zmenila, čo sme zistili priamo na mieste.

FOTOGALÉRIA: Saganova exmanželka už nepracuje na vychytenom mieste

Exmanželka trojnásobného majstra sveta mala v Monaku zaujímavú prácu. Na starosti mala wellness priestory luxusnej reštaurácie len pár metrov od tamojšieho prístavu v Monaku, kde kotvia lode milionárov. „Wellness zóna v Conscientiae sa nachádza na hornom poschodí s vyhradenými súkromnými priestormi, ktoré si môžu prenajať tréneri či profesionáli a o ktoré je podľa Kataríny Saganovej, ktorá priestor spravuje, od otvorenia v októbri rastúci záujem,“ napísal portál news.mc mapujúci život v kniežatstve na brehoch Stredozemného mora ešte v januári tohto roka.

Redaktori Šport24.sk sa o tom chcel presvedčiť na vlastnej koži, a preto sme do Monaka osobne zavítali. Po príchode na miesto však zostali zaskočení. Po podniku s názvom Conscientiae nebolo ani chýru, ani slychu. Nefungovala už ani jeho webstránka a na mieste reštaurácie bol teraz nový podnik s názvom Marius. Interiér reštaurácie vyzeral rovnako a wellness priestory, ktoré mali byť na poschodí, zívali už na prvý pohľad prázdnotou.

Peter Sagan bol špeciálnym hosťom pri otvorení pretekov cestnej cyklistiky na OH 2024 v Paríži.
Peter Sagan: Marlon snáď nebude mojím nástupcom! Zobraziť článok

Krátko na to sa nás ujal jeden z manažérov a keď sme mu povedali, že hľadáme Slovenku Katarínu, hneď reagoval, že či myslíme exmanželku Petra Sagana. Po prikývnutí z neho vyšlo, že tu už nepracuje. „Podnik zmenil koncept pred dvomi, tromi mesiacmi. Má to rovnaký majiteľ, ja sám tu pracujem už 22 rokov, no wellness priestory hore sú prázdne už asi štyri mesiace. Katarínu som tu už teda dlho nevidel. Išla okolo pred mesiacom spolu s mamou a len sme sa pozdravili, to bolo všetko. Viac vám neviem povedať,“ uviedol pre Šport24.sk jej bývalý spolupracovník.

Relaxačné priestory tak nevydržali ani rok a Katarína prišla v Monaku o zaujímavé miesto. Naďalej však býva v byte, ktorý si náš cyklista zaobstaral po presťahovaní sa do daňového raja. V časti Fontvieille, kde je množstvo bytoviek a apartmánových domov, stále svieti na zvončeku jedného z domov meno Sagan.

Peter o rozvode

Vzťah Kataríny a Petra dlho nevydržal, keď odlúčenie oznámili tri roky po svadbe, pričom rozvod potvrdil cyklista len nedávno. „Myslím si, že máme dobrý vzťah aj s mojou ex, so synom nie je problém, keď ho chcem vidieť. Chodí v Monaku do školy, takže keď som tam, vidím ho každý deň. Keď sme boli spolu, bolo to také idealistické, potom sa to pokazilo a zaškrípalo to. Predtým som žil pre cyklistiku, teraz môžem žiť pre moju rodinu. Vždy je pre čo žiť,“ povedal Sagan v relácii Opri sa o mňa.

Peter si Katarínu Smolkovú vzal v novembri 2015.
Sagan prehovoril o rozvode s exmanželkou: S Katkou bolo všetko ideálne, až zrazu... Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk