Slafkovský prehovoril o svojom súkromí: Fanúšičky horko zaplakali!

Fanúšičky majú smolu. Hokejista Juraj Slafkovský (20), ktorý bol nedávno nachytaný na spoločnej večeri s krásnou kanadskou modelkou Angélie ...
  • Zdroj: ig/magalie.bourgeois

Fanúšičky majú smolu. Hokejista Juraj Slafkovský (20), ktorý bol nedávno nachytaný na spoločnej večeri s krásnou kanadskou modelkou Angélie Bourgeoisovou-Pelletierovou (21), najnovšie prezradil, že je v osobnom živote veľmi šťastný. Darí sa mu tak nielen v športovom, ale aj v súkromnom živote.

FOTOGALÉRIA: Slafkovský prehovoril o svojom súkromí

Keď Kanaďanka zavesila na sociálnu sieť spoločné foto z rande so Slafkovským, vzbudilo to taký záujem verejnosti, že si radšej rýchlo zrušila konto na instagrame, aby si začala chrániť súkromie. To si chce strážiť aj Slafkovský. V projekte Zlatice Švajdovej Puškárovej Zlaté talenty so Zlaticou však urobil výnimku.

„Niektoré fanúšičky horko zaplakali. Juraj, tak ako je to s tým tvojím súkromím?“ nadhodila známa moderátorka počas rozhovoru, na čo sa Slafkovský snažil zareagovať diplomaticky: „Súkromie je súkromie. Som šťastný, je to tak, ako to je. Nech si každý domyslí… Som veľmi spokojný,“ prezradil.

Evidentne sa mu tak darí nielen v športovom živote, keď podpisom osemročnej zmluvy s Montrealom na 60,8 milióna dolárov (priemerne si za sezónu zarobí 7,6 milióna) zabezpečil rodinu do konca života, ale aj v súkromnom živote.

Čo robí Angélie?

Jurajova známosť Angélie pre pracovné povinnosti často cestuje medzi austrálskym Melbourne a kanadským Montrealom. Je známa svojou prácou pre módne značky a taktiež účinkovaním v rôznych reklamných kampaniach. Potrpí si na dobré jedlo aj luxusné doplnky, pričom mala rada aj divoké párty. Má rada cestovanie, štvornohých domácich miláčikov či dokonca futbal, ktorý sama hrávala.

Slovenskí hokejisti počas majstrovstiev sveta 2024.
Prvé mená odhalené: Dve hviezdy z NHL budú hrať za Slovensko v olympijskej kvalifikácii! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk