Česká celebritná bojovníčka má na krku veľký problém: Na videu hajlovala!

Poriadne si zavarila! Po veľkom júnovom víťazstve proti Michaele Dostálovej chcela Hana Gelnarová (23) bojovať o titul v kontroverznej ...
  • Zdroj: Clash of the Stars

Poriadne si zavarila! Po veľkom júnovom víťazstve proti Michaele Dostálovej chcela Hana Gelnarová (23) bojovať o titul v kontroverznej organizácii Clash of the Stars. Namiesto toho však bude rada, keď s ňou vedenie nerozviaže zmluvu. Stačilo jej pritom na to iba pár sekúnd a gesto, ktoré v dnešnej spoločnosti nemá čo hľadať.

Slovenský bojovník Samuel
Po návrate z reality šou trpel: K TÝMTO problémom sa priznal hviezdny slovenský bojovník! Zobraziť článok

Známa influencerka na sociálnej sieti Instagram v nedeľu zverejnila video, kde po boku ďalších troch ľudí pochoduje do rytmu nemeckej tradičnej hudby. Aby toho nebolo málo, neodpustila si pozdrav rukou, ktorý využíval vodca nacistickej Tretej ríše a jeden z najobávanejších mužov histórie Adolf Hitler. 

Gelnarová týmto konaním neporušila len morálne zásady, no takisto zákon. Hajlovanie je totiž v Českej republike ilegálne. Niet sa teda čo čudovať, že bývalá účastníčka reality šou Survivor okamžite čelila veľkej vlne kritiky. Dokonca už na ňu stihla aj sklamane reagovať.

„Nemám už asi čo viac povedať. Moja hlava je už na prasknutie, takže budem rada, keď si pustíte video a vypočujete si ho. To, či mi uveríte alebo neuveríte, je, samozrejme, čisto na vás, no v tom by som naozaj neklamala,“ kajala sa so slzami v očiach internetová celebrita prostredníctvom ďalšieho videa.

Alžírska boxerka Imane Khelifová
Vulgárnym fanúšikom neplánuje odpustiť: Alžírska boxerka sa chce súdiť! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk