Hororová nehoda! Cyklistka († 34) neprežila náraz do reproduktora, bola matka dvojčiat

Tragédia sa odohrala počas pretekov! Cyklistka tesne pred cieľom vrazila do reproduktora, ktorý na ňu následne aj spadol. Záchranárom ...

Tragédia sa odohrala počas pretekov! Cyklistka tesne pred cieľom vrazila do reproduktora, ktorý na ňu následne aj spadol. Záchranárom sa jej život nepodarilo zachrániť.

Fotogaléria

K smrteľnému incidentu došlo tesne pred cieľovou páskou pretekov v brazílskom meste Baianópolis. Žena sa pokúšala vyhnúť inému pretekárovi a narazila do zaparkovaného auta, na ktorého streche bola umiestnená veľká zvuková aparatúra.

Tá z vozidla spadla a ženu zavalila. Napriek tomu, že sa cyklistke snažili pomôcť mnohí ľudia na trati a aj zdravotníci, žena v dôsledku zranenia hlavy zomrela. Na záberoch je vidieť, že incidentu sa nevyhol ešte jeden pretekár. Ten sa ale rýchlo postavil a súťaž dokončil.

Majiteľ auta s vozidlom ušiel ešte skôr, než ho mohla vypočuť polícia. Médiá informovali, že zomrela 34-ročná cyklistka Jaiane Oliveirová. Bola šťastne vydatá a matka dvojčiat.

„V mene celého tímu Dubai Bikers ľutujeme smrti Jaiane Oliveirovej,“ uviedli organizátori šiesteho ročníka pretekov na Instagrame. Cyklistka v deň pretekov zverejnila na sociálnej sieti fotku v cyklistickom oblečení. Viac vo FOTOGALÉRII!

Slovenská výprava počas otváracieho ceremoniálu OH v Paríži.
Tragický pohľad na medailovú tabuľku OH: Aha, v akej spoločnosti sme sa ocitli! A takto sa darilo našim susedom Zobraziť článok

Vo dvojici sa na zákazníka čaká lepšie.
Slováci po príchode do Paríža ostali v šoku: Raj prostitútok v centre hier! Zobraziť článok

Taiwanská boxerka Lin Yu-ting zvíťazila v kategórii do 57 kg na olympijskom turnaji v Paríži.
Ďalšia kontroverzná boxerka získala zlato: Tvrdá kritika Navrátilovej! Zobraziť článok

Slovenský bojovník Samuel
Po návrate z reality šou trpel: K TÝMTO problémom sa priznal hviezdny slovenský bojovník! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk