Po olympiáde si žiadnu dovolenku neužije: Egyptský reprezentant skončil v putách!

Vážne problémy Mohameda Ibrahima Elsayeda (26). Bronzový medailista z olympiády v Tokiu a účastník OH 2024 bol zatknutý kvôli podozreniu ...

Vážne problémy Mohameda Ibrahima Elsayeda (26). Bronzový medailista z olympiády v Tokiu a účastník OH 2024 bol zatknutý kvôli podozreniu zo sexuálneho napadnutia.

Fotogaléria

Na snímke slovenský reprezentačný tréner Erik Cap  počas repasáže Tajmuraz Salkazanov (SR) - Magomedchabib Kadimagomedov.
Tréner Salkazanova sa obul do rozhodcov: Vysmiali sa nám! Rozhodli bieloruské peniaze Zobraziť článok

Egyptský zápasník v Paríži neobhájil tretie miesto z Japonska, keď už v prvom kole grécko-rímskeho zápasenia do 67 kilogramov nestačil na Hasrata Jafara z Azerbajdžanu.

Elsayed ale neváhal a smútok išiel zapiť do jedného z miestnych barov. Tam podľa denníka TIME začal obťažovať ženu, ktorej osahával pozadie. Nuž, toto správanie skoro ráno vyvrcholilo do zatknutia políciou i obvinením zo sexuálneho napadnutia. Následne bol zápasník vzatý do väzby. 

​Hoci policajti najskôr nezverejnili meno športovca a priznali len to, že ide o egyptského občana a olympionika, zástupcovia egyptského tímu však uviedli, že je ním práve Elsayed. Zároveň informovali, že zahájili vyšetrovanie incidentu. Pokiaľ bude športovcovi dokázaná vina, môže podľa euronews.com dokonca prísť doživotný zákaz súťaženia. 

Slovenský zápasník Tajmuraz Salkazanov.
Zhasla posledná medailová nádej pre Slovensko: Salkazanov prehral v repasáži! Zobraziť článok

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk