Má to Škriniar v PSG zrátané? Prichádza konkurent, ktorý môže vyvolať jeho odchod

Ekvádorský futbalový reprezentant Willian Pacho prestúpil z bundesligového Eintrachtu Frankfurt do Parížu Saint-Germain.
  • Zdroj: Northfoto

Ekvádorský futbalový reprezentant Willian Pacho prestúpil z bundesligového Eintrachtu Frankfurt do Parížu Saint-Germain.

S vedením francúzskeho klubu podpísal päťročný kontrakt. Ani jeden z klubov nezverejnil finančné podrobnosti dohody.

FOTOGALÉRIA: Milan Škriniar

Dvadsaťdvaročný obranca sa stane prvým Ekvádorčanom, ktorý bude obliekať dres francúzskeho majstra. "Willian je výnimočný hráč. V PSG pokračujeme v budovaní nášho mladého kádra," uviedol vo vyhlásení prezident klubu Nasser Al-Khelaifi podľa AFP.     

V pondelok vedenie organizácie podpísalo päťročný kontrakt s 19-ročným portugalským stredopoliarom Joaom Nevesom z tímu Benfica Lisabon. 

Opustí Škriniar PSG?

Francúzsky denník L’Equipe v máji informoval, že Škriniar by mohol hlavné mesto Francúzska opustiť iba rok po tom, čo tam zavítal z talianskeho San Sira. V klube údajne vládne nespokojnosť, ktorá vyústila k podpisu obrancu Pacha.

Pred pár mesiacmi zahraničné médiá deklarovali, že o slovenského reprezentanta sa zaujímajú turecké kluby Galatasaray či Besiktas. Rodák zo Žiaru nad Hronom má v Parku Princov zmluvu platnú až do roku 2028 a ako sa už niekoľkokrát vyjadril, chce zabojovať o miesto v základnej zostave. Navyše je jedným z najlepšie platených hráčov tímu a záujemcovia budú musieť za Škriniara vysoliť balík peňazí.

David de Gea bol dlhé roky brankárskou oporou Manchestru United.
Brankár De Gea hlási návrat po ročnej pauze: Smeruje do Talianska! Zobraziť článok

Torcida urobila na Liptove dobrú atmosféru.
Vášniví fanúšikovia Hajduku po zápase v Ružomberku zúria: Prečo nás nepustili na štadión?! Zobraziť článok

Otvárací ceremoniál letných olympijských hier v Paríži - slovenská výprava.
Slovensko dopadlo na OH najhoršie v histórii, osobnosti tnú do živého: Máme v športe bordel a príživníkov! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk