Premožiteľ Turyho ukázal stav medaily po 10 dňoch: Fanúšikovia neveria vlastným očiam!

S týmto rozhodne nerátal! Americký skejtbordista Nyjah Huston (29) na OH 2024 v skejtbordingu v disciplíne získal bronzovú medailu, no ...
  • Zdroj: Northfoto

S týmto rozhodne nerátal! Americký skejtbordista Nyjah Huston (29) na OH 2024 v skejtbordingu v disciplíne získal bronzovú medailu, no už po necelých dvoch týždňoch je poškodená. O šokujúci stav vytúženej odmeny sa podelil na sociálnych sieťach.

FOTOGALÉRIA: Nyjah Huston

Američan, ktorý bol v pondelok 29. júla jedným z premožiteľov piateho Slováka Richarda Turyho, je jedným z najlepšie platených jazdcov vo svojom športe. V Paríži obsadil tretie miesto so skóre 279,38. Prekonali ho iba Japonec Júto Horigome a krajan Jagger Eaton.

Žiaľ, jeho bronzová medaila nezvládla nápor rodiny a ďalších priateľov. Po 10 dňoch od získania má už jasné známky poškodenia, čo môže byť spôsobené tým, že nebol vyrobená práve z najlepších materiálov. „Nie je taká kvalitná, ako by sa mohlo zdať,“ prezradil Huston na videu na sociálnej sieti Instagram.

„Samozrejme, medaila vyzerá krásne, keď je úplne nová. Ale vyzerá horšie, keď som ju nechal chvíľu ležať na pokožke s trochou potu a cez víkend, keď som ju dovolil nosiť mojim priateľom. Pozrite sa naň, vyzerá drsne. Dokonca aj predná časť sa začína trochu odlupovať, takže si myslím, že olympijské medaily potrebujú trochu pozdvihnúť kvalitu,“ upozornil rázne Nyjah.

Vždy dobre naladený Tury si to po návrate na Slovensko z OH užíval.
Olympijský hrdina Tury: Na Kuchajde to skončilo pádom, ale hlášky dával stále! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk