Vášniví fanúšikovia Hajduku po zápase v Ružomberku zúria: Prečo nás nepustili na štadión?!

Obrovský rozruch! Futbalový Hajduk Split, známy svojimi vášnivými fanúšikmi, narazil vo štvrtok v treťom predkole Európskej konferenčnej ...

Obrovský rozruch! Futbalový Hajduk Split, známy svojimi vášnivými fanúšikmi, narazil vo štvrtok v treťom predkole Európskej konferenčnej ligy na MFK Ružomberok. Hoci sa očakávalo, že priaznivci obávaného chorvátskeho tímu dodajú zápasu elektrizujúcu atmosféru, nastali nečakané komplikácie.

Fotogaléria

Futbalisti MFK Ružomberok remizovali s chorvátskym Hajdukom Split 0:0 v úvodnom zápase 3. predkola Európskej konferenčnej ligy. Odveta je na programe o týždeň vo štvrtok 15. augusta v Splite. Viac ako 800 fanúšikov Hajduku dorazilo do Ružomberka pripravených podporiť svoj tím, avšak len zlomok z nich mal to šťastie dostať sa na štadión pod Čebraťom. Podľa prísnych kvót UEFA sa do sektoru hostí mohlo dostať iba 250 fanúšikov, čo zanechalo stovky verných Chorvátov za bránami štadióna s frustráciou v očiach.

Napriek tomu, že nemohli vstúpiť na štadión, fanúšikovia Hajduku sa rozhodli nevzdať a našli kreatívny spôsob, ako sledovať zápas. Mnohí z nich vyliezli na strechy svojich áut a spoza plota sledovali napínavý duel, počas ktorého ich bolo stále počuť. Ich nadšenie a podpora boli nezameniteľné - za plotom to roztočili skoro rovnako intenzívne, ako keby boli priamo na tribúne. Nový Čas v tejto súvislosti oslovil aj samotný klub MFK Ružomberok na čele s jeho kompetentnými, ktorý nám však neposkytol oficiálne stanovisko. Viac vo FOTOGALÉRII.

Otvárací ceremoniál letných olympijských hier v Paríži - slovenská výprava.
Slovensko dopadlo na OH najhoršie v histórii, osobnosti tnú do živého: Máme v športe bordel a príživníkov! Zobraziť článok

Alžírska boxerka Imane Khelifová vybojovala zlatú medailu na OH v Paríži.
Alžírčanka s mužskými hormónmi vybojovala zlato: Rázny odkaz kritikom! Zobraziť článok

Vanesu Hockovú po postupe prevládli emócie.
Slovenských strelcov na olympiáde okradli! Aha, čom im vzali... Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk