Americký bizár na olympiáde: Guliarka svojím outfitom vyľakala dieťa

Dnes večer bude bojovať vo finále o medailu. Strieborná guliarka z OH v Tokiu túži v Paríži na olympiáde získať ešte cennejší kov. Američanka ...
  • Zdroj: instagram/giveme1shot__

Dnes večer bude bojovať vo finále o medailu. Strieborná guliarka z OH v Tokiu túži v Paríži na olympiáde získať ešte cennejší kov. Američanka Raven Saundersová (28) bude patriť k favoritkám.

FOTOGALÉRIA: Raven Saundersová

„Prišla som si pre zlato, nič iné ako prvé miesto ma nezaujíma,“ povedala rodáčka z Charlestone pred olympiádou.

Aj v Paríži zaujala Saundersová svojim bizarným outfitom. V kvalifikácii sa predstavila v maske cez celú hlavu a slnečnými okuliarmi. Jej extravagantný výzor dopĺňajú zlaté zuby a dlhé farebné nechty. „Musím ľuďom pripomenúť, čo som zač,“ vraví Američanka, ktorá sa v minulosti priznala k homosexuálnej orientácii.

Slovenský zápasník Tajmuraz Salkazanov.
Vykúpi Slovensko ruský rodák? Zápasník Salkazanov myslí iba na zlato Zobraziť článok

Američanka hrala v minulosti basketbal, pod piatimi kruhmi debutovala medzi guliarmi v roku 2016 v Riu, kde skončila piata. Na OH v Tokiu, kde štartovala v rúšku, získala striebro.  Ako sama tvrdí, masky jej pomáhajú k psychickej pohode. Mnohí ju kritizujú, že sa to na olympiáde nehodí.

Letsile Tebogo po boku Noaha Lylesa.
Veľké prekvapenie vo finále šprintu na 200 metrov: Americký favorit zaostal Zobraziť článok

„Videla som, ako sa dieťa rozplakalo, keď ho vyľakala jej maska. Nie je to veľmi olympijský výzor,“ píše jeden z fanúšikov na sociálnej sieti.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk