Weiss st. o posile do útoku vtipkoval: Nechaj ma vydýchnuť, som ako na kriminálke

Futbalisti Slovana Bratislava majú nakročené do play off Ligy majstrov. V úvodnom zápase 3. predkola Ligy majstrov zdolali na domácej ...
  • Zdroj: TASR/Martin Baumann

Futbalisti Slovana Bratislava majú nakročené do play off Ligy majstrov. V úvodnom zápase 3. predkola Ligy majstrov zdolali na domácej pôde cyperský APOEL Nikózia 2:0 a vytvorili si sľubnú pozíciu pred odvetou na Cypre v utorok 13. augusta.

FOTOGALÉRIA: SLOVAN - APOEL

"Samozrejme máme radosť z víťazstva, dobrej hry a kulisy, za ktorú ľudom ďakujem. Veril som, že od 70. minúty budeme mať fyzicky navrch. Som rád a šťastný, že sa nám podaril takýto dobrý výsledok, ale čaká nás ťažká odveta v ťažkom prostredí. Dali sme dva góly a neinkasovali, nepustili sme súpera do vyloženej šance. Naopak, my sme mali 3-4 dobré príležitosti. Som rád, že Robo (Mak - pozn.), ktorý nehral od začiatku, dal fantastický gól a splnil do bodky to, čo som od neho chcel. Požiadal som ho, aby rešpektoval, že nebude v základnej zostave. Tento zápas som vnímal ako odmenu pre všetkých v klube za tie tri a pol roka, čo som tu, preto išiel od začiatku Tigran (Barseghjan - pozn.)," začal hodnotiť duel tréner belasých Vladimír Weiss st.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk